Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη προς Λονδίνο

Οργανώστε το ταξίδι σας Θεσσαλονίκη προς Λονδίνο με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Λονδίνο σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Θεσσαλονίκη
Λονδίνο
  • Αποκτήστε τιμές
2
Θεσσαλονίκη
Βρυξέλλες
Λονδίνο
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Θεσσαλονίκη
Κολωνία
Λονδίνο
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Θεσσαλονίκη Λονδίνο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2139 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Λονδίνο;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Θεσσαλονίκη Λονδίνο. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Θεσσαλονίκη Λονδίνοκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Θεσσαλονίκη και Λονδίνο σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Θεσσαλονίκη Λονδίνο και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Gatwick, Αεροδρόμιο Heathrow, Σταθμό London St Pancras, Σταθμό λεωφορείων London Victoria Coach Station, Αεροδρόμιο Stansted, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Λονδίνο

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Θεσσαλονίκη προς Λονδίνο;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Λονδίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Stansted STN)
Το Brussels Airlines παρέχει τις ακόλουθες περιστροφές: από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Βρυξέλλες (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Brussels-Zaventem International BRU) και από το αεροδρόμιο Brussels-Zaventem International BRU βρίσκεται σε 11 km από το κέντρο της πόλης του Βρυξέλλες προς Λονδίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Heathrow LHR)
Το Air Berlin εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Κολωνία (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Cologne Bonn CGN)
Το Easyjet παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Λονδίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Gatwick LGW)
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Βρυξέλλες (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Brussels-Zaventem International BRU)
Το British Airways εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Λονδίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Gatwick LGW)
Το Germanwings εκτελεί τις πτήσεις από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Κολωνία (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Cologne Bonn CGN) και από το αεροδρόμιο Cologne Bonn CGN βρίσκεται σε 14 km από το κέντρο της πόλης του Κολωνία προς Λονδίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Stansted STN)
Το Lufthansa παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Cologne Bonn CGN (βρίσκεται στα 14 km από το κέντρο του Κολωνία, Γερμανία) έως Λονδίνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Heathrow LHR)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο OUIBUS παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bruxelles-Midi προς Βρυξέλλες και του London Victoria Coach Station (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το FlixBus είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Κολωνία (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Köln/Bonn Flughafen σε 14 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Λονδίνο όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του London Victoria Coach Station που βρίσκεται περίπου 1.8 km από το κέντρο.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Eurostar προσφέρει μια γραμμή Βρυξέλλες-Λονδίνο τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bruxelles-Midi (1.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό London St Pancras κατά την άφιξη (3.4 km από το κέντρο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Κολωνία-Λονδίνο (498 km)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Θεσσαλονίκη Λονδίνο

Για το ταξίδι του Θεσσαλονίκη (Κεντρική Μακεδονία, Ελλάδα) έως Λονδίνο (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) με απόσταση 2139 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Θεσσαλονίκη > Λονδίνο θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Θεσσαλονίκη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG 12 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Λονδίνο (αεροδρόμιο του Gatwick, Κωδικός IATA: LGW) που εκμεταλλεύεται η Ryanair, British Airways ή Easyjet.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Θεσσαλονίκη Λονδίνο μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Βρυξέλλες-Λονδίνο.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της OUIBUS στο Βρυξέλλες. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων London Victoria Coach Station (1.8 km από Λονδίνο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bruxelles-Midi (στις 2 km από Βρυξέλλες) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Λονδίνο.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Θεσσαλονίκη προς Λονδίνο χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Βρυξέλλες-Λονδίνο και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της Eurostar προς Λονδίνο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bruxelles-Midi προς Βρυξέλλες. Η άφιξη στο Λονδίνο θα είναι στο σταθμό του London St Pancras (3.4 km από το κέντρο).
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Κολωνία-Λονδίνο μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)