Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη προς Κολωνία

Οργανώστε το ταξίδι σας Θεσσαλονίκη προς Κολωνία με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Κολωνία σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Θεσσαλονίκη
Κολωνία
  • Αποκτήστε τιμές
2
Θεσσαλονίκη
Φρανκφούρτη
Κολωνία
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Θεσσαλονίκη
Στουτγάρδη
Κολωνία
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Θεσσαλονίκη Κολωνία

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1684 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς το Κολωνία ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς το Κολωνία και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη Κολωνία; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις, τρένα, carpooling και λεωφορεία να παω σε Κολωνία από Θεσσαλονίκη, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Κολωνία τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Θεσσαλονίκη - Κολωνία προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη, πτήσεις, τρένα, carpooling ή λεωφορεία του Aegean Airlines, Air Berlin, Germanwings, Blablacar, Deutsche Bahn, HKX, DeinBus και ADAC PostBus θα σας μεταφέρει Κολωνία.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Θεσσαλονίκη Κολωνία

Για το ταξίδι του Θεσσαλονίκη (Κεντρική Μακεδονία, Ελλάδα) έως Κολωνία (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, Γερμανία) με απόσταση 1684 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Θεσσαλονίκη > Κολωνία θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Θεσσαλονίκη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG 12 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Κολωνία (αεροδρόμιο του Cologne Bonn, Κωδικός IATA: CGN) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines, Air Berlin ή Germanwings.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Θεσσαλονίκη προς Κολωνία χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Φρανκφούρτη-Κολωνία και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Euronight, InterCity (IC) ή ICE της ÖBB, SBB CFF FFS, HKX ή Deutsche Bahn προς Κολωνία αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Frankfurt (Main) Hbf προς Φρανκφούρτη. Η άφιξη στο Κολωνία θα είναι στο σταθμό του Köln Hbf (0.3 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Θεσσαλονίκη Κολωνία μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Στουτγάρδη-Κολωνία.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus, DeinBus ή Onebus στο Στουτγάρδη. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Koln (0.4 km από Κολωνία, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Stuttgart Airport (στις 9.7 km από Στουτγάρδη) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Κολωνία.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Φρανκφούρτη-Κολωνία μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)