Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη προς Καλαμάτα

Οργανώστε το ταξίδι σας Θεσσαλονίκη προς Καλαμάτα με αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Καλαμάτα σε αεροπλάνο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Θεσσαλονίκη
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Θεσσαλονίκη Καλαμάτα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο
απόσταση405 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Θεσσαλονίκη προς το Καλαμάτα ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς το Καλαμάτα και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη Καλαμάτα; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις να παω σε Καλαμάτα από Θεσσαλονίκη, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Καλαμάτα και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Θεσσαλονίκη, θα ταξιδέψετε με το Vueling Airlines, Alitalia, Easyjet, Aegean Airlines ή Ryanair από πτήσεις.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Θεσσαλονίκη Καλαμάτα

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς:

Φτηνές πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς το Καλαμάτα

Για να σας βοηθήσει να βρείτε φτηνότερες πτήσεις για να πετάξετε Καλαμάτα, θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές:

  • Κάντε κράτηση Θεσσαλονίκη Καλαμάτα πτήση πολύ νωρίτερα για να έχετε τις καλύτερες τιμές. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες στην αεροπορική βιομηχανία: ταξιδιώτες αναψυχής που επιθυμούν να πληρώσουν νωρίτερα το βιβλίο. επαγγελματικά ταξίδια είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα, αλλά το βιβλίο αργά.
  • Προτιμήστε τις συνδεδεμένες πτήσεις προς Καλαμάτα παρά απευθείας.

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

  • SKG Makedonia

Αεροδρόμιο άφιξης στο Καλαμάτα

  • KLX Kalamata

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Θεσσαλονίκη προς το Καλαμάτα πτήσεις;

Η Aegean Airlines είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που εκτελεί πτήσεις με απευθείας σύνδεση Καλαμάτα από το αεροδρόμιο του Θεσσαλονίκη.
Aegean Airlines Θεσσαλονίκη Καλαμάτα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Θεσσαλονίκη προς Καλαμάτα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Καλαμάτα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Kalamata KLX)
Το Ryanair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Ciampino CIA)
Το Vueling Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Καλαμάτα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Kalamata KLX)
Το Easyjet παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Alitalia κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)