Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη προς Κέρκυρα

Οργανώστε το ταξίδι σας Θεσσαλονίκη προς Κέρκυρα με τρένο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Κέρκυρα σε αεροπλάνο, τρένο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Θεσσαλονίκη
Κέρκυρα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Θεσσαλονίκη
Βελιγράδι
Κέρκυρα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Θεσσαλονίκη Κέρκυρα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, τρένο
απόσταση283 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Κέρκυρα;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα τρένο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Θεσσαλονίκη Κέρκυρα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Θεσσαλονίκη Κέρκυρακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Θεσσαλονίκη Κέρκυρα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Corfu I. Kapodistrias, Αεροδρόμιο Makedonia, Σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Κέρκυρα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Θεσσαλονίκη Κέρκυρα

Για το ταξίδι του Θεσσαλονίκη (Κεντρική Μακεδονία, Ελλάδα) έως Κέρκυρα (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) με απόσταση 283 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Κέρκυρα από Θεσσαλονίκη αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Θεσσαλονίκη-Βελιγράδι και Βελιγράδι-Κέρκυρα
έξοδος Θεσσαλονίκη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG 12 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Βελιγράδι (αεροδρόμιο του Beograd, Κωδικός IATA: BEG) που εκμεταλλεύεται η Air Serbia.του Βελιγράδι, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Wizzair που θα σας μεταφέρει Corfu I. Kapodistrias (Κέρκυρα, ΡΡΡ).
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Θεσσαλονίκη προς Κέρκυρα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Θεσσαλονίκη-Βελιγράδι και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Balkan Express της TrainOSE προς Βελιγράδι αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη προς Θεσσαλονίκη. Η άφιξη στο Βελιγράδι θα είναι στο σταθμό του Rakovica (11 km από το κέντρο).

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Θεσσαλονίκη προς Κέρκυρα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Air Serbia κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Βελιγράδι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Beograd BEG)
Το Wizzair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Beograd BEG (βρίσκεται στα 16 km από το κέντρο του Βελιγράδι, Σερβία Και Μαυροβούνιο) έως Κέρκυρα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Corfu I. Kapodistrias CFU)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει μια γραμμή Θεσσαλονίκη-Βελιγράδι Balkan Express τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη (4.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Rakovica κατά την άφιξη (11 km από το κέντρο)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)