Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη προς Ζάκυνθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Θεσσαλονίκη προς Ζάκυνθος με αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Ζάκυνθος σε αεροπλάνο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Θεσσαλονίκη
Ζάκυνθος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Θεσσαλονίκη Ζάκυνθος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο
απόσταση363 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Θεσσαλονίκη προς το Ζάκυνθος ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς το Ζάκυνθος και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη Ζάκυνθος; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για πτήσεις σε μια ενιαία αναζήτηση. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Ζάκυνθος και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις του Easyjet, Vueling Airlines, Ryanair ή Alitalia για να φτάσει Ζάκυνθος.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Θεσσαλονίκη προς Ζάκυνθος;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Alitalia κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Vueling Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Ζάκυνθος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)
Το Easyjet εκτελεί τις πτήσεις από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Ζάκυνθος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH)
Το Ryanair παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Ciampino CIA)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Θεσσαλονίκη Ζάκυνθος

Για το ταξίδι του Θεσσαλονίκη (Κεντρική Μακεδονία, Ελλάδα) έως Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) με απόσταση 363 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (αεροπλάνο).
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Ζάκυνθος από Θεσσαλονίκη αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Θεσσαλονίκη-Ρώμη και Ρώμη-Ζάκυνθος
έξοδος Θεσσαλονίκη και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG 12 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρώμη (αεροδρόμιο του Fiumicino, Κωδικός IATA: FCO) που εκμεταλλεύεται η Alitalia, Easyjet ή Ryanair.του Ρώμη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Vueling Airlines ή Easyjet που θα σας μεταφέρει Zakinthos (Ζάκυνθος, ΡΡΡ).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)