Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ζάκυνθος με αεροπορικά
Ζάκυνθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Θεσσαλονίκη στο Ζάκυνθος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη από το Ζάκυνθος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Θεσσαλονίκη στο Ζάκυνθος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Alitalia, Easyjet, Ryanair ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Θεσσαλονίκη - Ζάκυνθος.

Για το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Ζάκυνθος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Αεροπορικά Θεσσαλονίκη Ζάκυνθος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Θεσσαλονίκη με το Ζάκυνθος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ζάκυνθος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Θεσσαλονίκη στο Ζάκυνθος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Θεσσαλονίκη Ζάκυνθος

Πόλη αναχώρησης
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Πόλη προορισμού
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
363 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη Ζάκυνθος
Αναζήτηση διαμονής στο Ζάκυνθος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Ζάκυνθος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Ζάκυνθος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Alitalia, Easyjet, Ryanair ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθος με ήσυχο μυαλό!

Από πού να ξεκινήσετε στο Θεσσαλονίκη; Πού θα φτάσω στο Ζάκυνθος;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

Makedonia
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ζάκυνθος

Zakinthos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη Ζάκυνθος
Αναζήτηση διαμονής στο Ζάκυνθος

Πτήσεις Θεσσαλονίκη Ζάκυνθος

Αεροπορικές εταιρείες Θεσσαλονίκη Ζάκυνθος

Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Θεσσαλονίκη Ζάκυνθος
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης