Ταξιδέψτε από Ηράκλειο προς Keffallinia

Οργανώστε το ταξίδι σας Ηράκλειο προς Keffallinia με αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Ηράκλειο προς Keffallinia σε αεροπλάνο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Ηράκλειο
Keffallinia
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ηράκλειο Keffallinia

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο
απόσταση516 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να ταξιδέψετε από Ηράκλειο προς το Keffallinia ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Ηράκλειο προς το Keffallinia και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο Keffallinia; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πτήσεις to travel to Keffallinia από Ηράκλειο Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Keffallinia τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Ηράκλειο, θα ταξιδέψετε με το Vueling Airlines, Aegean Airlines, Meridiana, Blu-express ή Alitalia από πτήσεις.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ηράκλειο προς Keffallinia;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Alitalia κάνει πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER βρίσκεται σε 4.2 km από το κέντρο της πόλης του Ηράκλειο προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Vueling Airlines παρέχει τις ακόλουθες περιστροφές: από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER (βρίσκεται στα 4.2 km από το κέντρο του Ηράκλειο, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Keffallinia (άφιξη στο αεροδρόμιο του Kefallinia EFL)
Το Aegean Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER (βρίσκεται στα 4.2 km από το κέντρο του Ηράκλειο, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Blu-express παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Keffallinia (άφιξη στο αεροδρόμιο του Kefallinia EFL)
Το Meridiana κάνει πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER (βρίσκεται στα 4.2 km από το κέντρο του Ηράκλειο, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ηράκλειο Keffallinia

Για το ταξίδι του Ηράκλειο (Κρήτη, Ελλάδα) έως Keffallinia (Ελλάδα) με απόσταση 516 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (αεροπλάνο).
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Keffallinia από Ηράκλειο αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Ηράκλειο-Ρώμη και Ρώμη-Keffallinia
έξοδος Ηράκλειο και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER 4.2 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρώμη (αεροδρόμιο του Fiumicino, Κωδικός IATA: FCO) που εκμεταλλεύεται η Alitalia, Aegean Airlines, Vueling Airlines ή Meridiana.του Ρώμη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Vueling Airlines ή Blu-express που θα σας μεταφέρει Kefallinia (Keffallinia, ΡΡΡ).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)