Προτεινόμενη διαδρομή
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χίος με αεροπορικά
Χίος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σύρος
Σύρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χίος
Χίος
Δείτε τιμές
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χίος
Χίος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ηράκλειο στο Χίος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ηράκλειο από το Χίος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ηράκλειο στο Χίος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Χίος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Olympic Air, Aegean Airlines, Blue Star Ferries, Superfast Ferries ή Minoan Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Χίος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ηράκλειο - Χίος.

Για το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Χίος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ηράκλειο Χίος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ηράκλειο και Χίος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Ηράκλειο Χίος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ηράκλειο με το Χίος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Χίος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ηράκλειο στο Χίος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ηράκλειο Χίος

Πόλη αναχώρησης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Πόλη προορισμού
Χίος
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
349 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ηράκλειο Χίος
Αναζήτηση διαμονής στο Χίος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Χίος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Χίος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ηράκλειο και Χίος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Olympic Air, Aegean Airlines, Blue Star Ferries, Superfast Ferries ή Minoan Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ηράκλειο και Χίος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ηράκλειο και Χίος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ηράκλειο προς το Χίος;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ηράκλειο προς το Χίος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Χίος πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ηράκλειο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ηράκλειο στο Χίος;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ηράκλειο και Χίος μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ηράκλειο; Πού θα φτάσω στο Χίος;

Λιμένες αναχώρησης στο Ηράκλειο

Heraklion
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ηράκλειο

N. Kazantzakis
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Χίος

Chios
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Χίος

Chios
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ηράκλειο Χίος
Αναζήτηση διαμονής στο Χίος

Πλοία Ηράκλειο Χίος

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ηράκλειο για το Χίος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο - Χίος στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ηράκλειο προς το Χίος, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ηράκλειο και Χίος και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Χίος. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ηράκλειο και Χίος και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Χίος με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Ηράκλειο Χίος

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
ANEK Lines
ANEK Lines
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο Χίος

Πτήσεις Ηράκλειο Χίος

Αεροπορικές εταιρείες Ηράκλειο Χίος

Olympic Air
Olympic Air
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Ηράκλειο Χίος
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης