Ταξιδέψτε από Ηράκλειο προς Σαντορίνη

Οργανώστε το ταξίδι σας Ηράκλειο προς Σαντορίνη με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Ηράκλειο προς Σαντορίνη σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ηράκλειο
Σαντορίνη
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Ηράκλειο
Ανάφη
Σαντορίνη
 • Αποκτήστε τιμές
3
Ηράκλειο
Ίος
Σαντορίνη
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ηράκλειο Σαντορίνη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση122 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Ηράκλειο προς το Σαντορίνη ;

Σαντορίνη είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Ηράκλειο προς το Σαντορίνη μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις και πορθμείο να παω σε Σαντορίνη από Ηράκλειο, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Σαντορίνη και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Να ταξιδέψετε από Ηράκλειο, πτήσεις ή πορθμείο του Hellenic Seaways, Aigaion Pelagos, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Olympic Air, Aegean Speed Lines και Aegean Airlines θα σας μεταφέρει Σαντορίνη.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ηράκλειο Σαντορίνη

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς:

Ηράκλειο προς το Σαντορίνη πορθμείο

Λαμβάνοντας το πλοίο για Σαντορίνη είναι ένας πρωτότυπος και πολύ ευχάριστος τρόπος ταξιδιού. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, οι διακοπές αρχίζουν μόλις φτάσετε στο πλοίο, όπου επωφεληθείτε πλήρως από τις δυνατότητες που προσφέρει η Hellenic Seaways ή Sea Jets. Vivanoda θα διευκολύνει την αναζήτησή σας για τις φθηνότερες Ηράκλειο Σαντορίνη πορθμεία.

Ποιες εταιρείες πορθμείων φεύγουν Σαντορίνη από Ηράκλειο;

Οι φορείς εκμετάλλευσης των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών Hellenic Seaways και Sea Jets έχουν μια τακτική υπηρεσία στο Ηράκλειο Σαντορίνη δρόμο.

Hellenic Seaways Ηράκλειο ΣαντορίνηSea Jets Ηράκλειο Σαντορίνη

Γιατί να πάρετε το Ηράκλειο Σαντορίνη Ferry;

 • Πάρτε μια απεριόριστη ποσότητα των αποσκευών Στο Ηράκλειο προς το Σαντορίνη πορθμείτε, παίρνετε όσες βαλίτσες επιθυμείτε, εντός των ορίων της χωρητικότητας του οχήματός σας.
 • Η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πραγματικά κουραστική και απαιτεί επαγρύπνηση, αλλά η διέλευση είναι μόνο ξεκούραστη και ήσυχη. Είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Σαντορίνη ήδη αναπαύεται.
 • Αν έχετε παιδιά, δεν θα βρείτε άλλα μέσα μεταφοράς τόσο ευχάριστα όσο το πλοίο από το οποίο θα πάτε Ηράκλειο προς το Σαντορίνη με την οικογένειά σου.

Ηράκλειο τερματικά πορθμείων

Πρέπει να εξετάσετε ένα συγκεκριμένο χρόνο (για να ελέγξετε με την εταιρεία Sea Jets ή Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να σας παρουσιάσουμε στο τερματικό σταθμό των πορθμείων Ηράκλειο. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Μεταβείτε στον μετρητή Hellenic Seaways ή Sea Jets στο Ηράκλειο για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Με αυτοκίνητο, το check-in είναι πανομοιότυπο, αλλά γίνεται απευθείας από το όχημά σας.
 • Heraklion

Σαντορίνη τερματικά πορθμείων

 • Santorini

Φτηνές πτήσεις από Ηράκλειο προς το Σαντορίνη

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Ηράκλειο προς το Σαντορίνη πτήσεις;

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 2 αεροπορικών εταιρειών για να ταξιδέψετε με αεροπλάνο σε αυτή τη διαδρομή: Aegean Airlines ή Olympic Air.
Aegean Airlines Ηράκλειο ΣαντορίνηOlympic Air Ηράκλειο Σαντορίνη

Φτηνές πτήσεις προς Σαντορίνη μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρετε, αλλά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε μερικές συμβουλές:

 • Να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες ταξιδιού σας Σαντορίνη. Οι ναύλοι είναι διαφορετικοί είτε η πτήση είναι προγραμματισμένη νωρίς το πρωί είτε αργά το βράδυ. Συνεπώς, συνιστάται να υπάρχει ένας σημαντικός βαθμός ευελιξίας.
 • Κάντε κράτηση Ηράκλειο Σαντορίνη πτήση πολύ νωρίτερα για να έχετε τις καλύτερες τιμές. Με λίγες εξαιρέσεις, οι τιμές αυξάνονται καθώς πλησιάζετε την ημερομηνία αναχώρησης, προκειμένου να εξοικονομήσετε έπιπλα για επαγγελματίες πελάτες που κλείνουν αργά και επιθυμούν να πληρώσουν περισσότερα.

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Ηράκλειο

 • HER N. Kazantzakis

Αεροδρόμιο άφιξης στο Σαντορίνη

 • JTR Thira

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)