Ταξιδέψτε από Ηράκλειο προς Ρώμη

Οργανώστε το ταξίδι σας Ηράκλειο προς Ρώμη με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Ηράκλειο προς Ρώμη σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ηράκλειο
Ρώμη
 • Αποκτήστε τιμές
2
Ηράκλειο
Νάπολη
Ρώμη
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Ηράκλειο
Αθηνα
Ρώμη
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ηράκλειο Ρώμη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1318 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Ηράκλειο προς Ρώμη;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ηράκλειο Ρώμη. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ηράκλειο Ρώμηκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Ηράκλειο και Ρώμη σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ηράκλειο Ρώμη και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Fiumicino, Αεροδρόμιο Ciampino, Σταθμό Roma Termini, Σταθμό Roma Tiburtina, Σταθμό Ottaviano, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ρώμη

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ηράκλειο Ρώμη

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς:

Φτηνές πτήσεις από Ηράκλειο προς το Ρώμη

Για να σας βοηθήσει να βρείτε φτηνότερες πτήσεις για να πετάξετε Ρώμη, θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές:

 • Μην περιμένετε την ημέρα πριν από το ταξίδι σας για να κάνετε κράτηση Ηράκλειο Ρώμη πτήση καθώς οι τιμές θα πρέπει να είναι πολύ υψηλές. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες στην αεροπορική βιομηχανία: ταξιδιώτες αναψυχής που επιθυμούν να πληρώσουν νωρίτερα το βιβλίο. επαγγελματικά ταξίδια είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα, αλλά το βιβλίο αργά.
 • Αποφύγετε τα Σαββατοκύριακα για να πετάξετε Ρώμη και να είστε ευέλικτοι. Οι τιμές αλλάζουν συνεχώς και είναι διαφορετικές μία ημέρα στην επόμενη. Έχοντας κάποια ευελιξία θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Ηράκλειο προς το Ρώμη ;

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 4 αεροπορικών εταιρειών για να ταξιδέψετε με αεροπλάνο σε αυτή τη διαδρομή: Aegean Airlines, Meridiana, Vueling Airlines ή Alitalia.
Aegean Airlines Ηράκλειο ΡώμηMeridiana Ηράκλειο ΡώμηVueling Airlines Ηράκλειο ΡώμηAlitalia Ηράκλειο Ρώμη

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Ηράκλειο

 • HER N. Kazantzakis

Αεροδρόμιο άφιξης στο Ρώμη

 • FCO Fiumicino
 • CIA Ciampino

τρένο Ηράκλειο προς το Ρώμη

Υπάρχει άμεση αμαξοστοιχία Ρώμη από Ηράκλειο;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Ηράκλειο προς το Ρώμη χωρίς να γίνουν αλλαγές.

Ηράκλειο Ρώμη σιδηροδρομικές εταιρείες

Αυτές είναι οι 3 εταιρείες σιδηροδρόμων που μπορείτε να πάρετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας Ρώμη: Italo (NTV), Trenitalia και Ferrovia Circumvesuviana.
Italo (NTV) Ηράκλειο ΡώμηTrenitalia Ηράκλειο ΡώμηFerrovia Circumvesuviana Ηράκλειο Ρώμη

Σιδηροδρομικοί σταθμοί σε Ρώμη

 • Roma Termini
 • Ottaviano

Ηράκλειο προς το Ρώμη λεωφορείο

Ταξιδεύοντας μόνο με λεωφορείο από Ηράκλειο προς το Ρώμη δεν είναι δυνατόν. Ωστόσο, θα μπορείτε να κάνετε άλλες γραμμές carpooling, τρένο, σκάφος ή αεροσκάφος για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας Ρώμη.

Άφιξη σταθμών λεωφορείων στο Ρώμη

Όταν φτάσετε μέσα Ρώμη, βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχνάτε τίποτα στο κάθισμά σας και στη βάση.

 • Roma
 • Roma Tiburtina
 • Aeroporto Fiumicino
 • Aeroporto Ciampino

Ηράκλειο προς το Ρώμη πορθμείο

Πηγαίνοντας προς Ρώμη από την πόλη του Ηράκλειο δεν είναι δυνατόν να ταξιδεύετε μόνο με πλοίο. Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να συνδυάσετε το ταξίδι σας με ένα άλλο μέσο μεταφοράς, όπως λεωφορείο, carpooling, τρένο και αεροσκάφος.

Ποιες εταιρείες πορθμείων φεύγουν Ρώμη από Ηράκλειο;

Οι φορείς εκμετάλλευσης των πορθμείων Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries, Superfast Ferries και Minoan Lines έχουν μια τακτική γραμμή από τα λιμάνια της Ηράκλειο και Ρώμη.

Aigaion Pelagos Ηράκλειο ΡώμηBlue Star Ferries Ηράκλειο ΡώμηSuperfast Ferries Ηράκλειο ΡώμηMinoan Lines Ηράκλειο Ρώμη

Ηράκλειο τερματικά πορθμείων

Πάρτε το πλοίο Ηράκλειο να Αθηνα με Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries, Superfast Ferries ή Minoan Lines και να συνεχίσει προς Ρώμη χρησιμοποιώντας άλλες λειτουργίες.
 • Heraklion

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ηράκλειο προς Ρώμη;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Aigaion Pelagos παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Heraklion και του Αθηνα (Athens Piraeus E3 σε 7.8 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Ηράκλειο και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Heraklion και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 1.6 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Superfast Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Heraklion και του Αθηνα (Athens Piraeus E3 σε 7.8 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Minoan Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Ηράκλειο και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Heraklion και Athens Piraeus E3 αντιστοίχως 1.6 km και 7.8 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER βρίσκεται σε 4.2 km από το κέντρο της πόλης του Ηράκλειο προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Volotea εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER (βρίσκεται στα 4.2 km από το κέντρο του Ηράκλειο, Ελλάδα) έως Νάπολη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Naples NAP)
Το Meridiana εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER βρίσκεται σε 4.2 km από το κέντρο της πόλης του Ηράκλειο προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Ryanair παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Ciampino CIA)
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER βρίσκεται σε 4.2 km από το κέντρο της πόλης του Ηράκλειο προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Vueling Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER βρίσκεται σε 4.2 km από το κέντρο της πόλης του Ηράκλειο προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Korean Air Lines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Malpensa MXP (βρίσκεται στα 41 km από το κέντρο του Μιλάνο, Ιταλία) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Alitalia κάνει πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER βρίσκεται σε 4.2 km από το κέντρο της πόλης του Ηράκλειο προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Sri Lankan Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Malpensa MXP (βρίσκεται στα 41 km από το κέντρο του Μιλάνο, Ιταλία) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Napoli προς Νάπολη και του Roma (Λάτιο Ιταλία)
Το Fiumicino Express είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Νάπολη (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Naples σε 2.2 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Ρώμη όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Aeroporto Fiumicino που βρίσκεται περίπου 23 km από το κέντρο.
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Νάπολη-Ρώμη (189 km)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Italo (NTV) προσφέρει μια γραμμή Νάπολη-Ρώμη τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini κατά την άφιξη (1.6 km από το κέντρο)
Το Trenitalia λειτουργεί τη γραμμή του Νάπολη προς Ρώμη με ένα τρένο Frecciabianca να αναχωρεί από Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini (Λάτιο Ιταλία)
Το Ferrovia Circumvesuviana κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Νάπολη-Ρώμη τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Ottaviano κατά την άφιξη (2.5 km από το κέντρο)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)