Ταξιδέψτε από Ηράκλειο προς Πάτρα

Οργανώστε το ταξίδι σας Ηράκλειο προς Πάτρα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Ηράκλειο προς Πάτρα σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Ηράκλειο
Μπάρι
Πάτρα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ηράκλειο Πάτρα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση444 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Ηράκλειο προς το Πάτρα ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Ηράκλειο προς το Πάτρα; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις και πορθμείο να παω σε Πάτρα από Ηράκλειο, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Πάτρα και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Ηράκλειο, θα ταξιδέψετε με το Superfast Ferries ή Volotea από πορθμείο ή πτήσεις.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ηράκλειο προς Πάτρα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Volotea κάνει πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER βρίσκεται σε 4.2 km από το κέντρο της πόλης του Ηράκλειο προς Μπάρι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Palese BRI)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Superfast Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Bari Banchina Deposito Franco και του Πάτρα (Patras Terminal Ferry Sud σε 3.2 km από την πόλη)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ηράκλειο Πάτρα

Για το ταξίδι του Ηράκλειο (Κρήτη, Ελλάδα) έως Πάτρα (Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα) με απόσταση 444 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Πάτρα από Ηράκλειο. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Ηράκλειο-Μπάρι τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Ηράκλειο και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER 4.2 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μπάρι (αεροδρόμιο του Palese, Κωδικός IATA: BRI) που εκμεταλλεύεται η Volotea.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Ηράκλειο Πάτρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Μπάρι-Πάτρα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Bari Banchina Deposito Franco στις 1.5 km από Μπάριπλοίου της Superfast Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουPatras Terminal Ferry Sud σε 3.2 km από Πάτρα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΜπάρι για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)