Ταξιδέψτε από Ηράκλειο προς Πάρος

Οργανώστε το ταξίδι σας Ηράκλειο προς Πάρος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Ηράκλειο προς Πάρος σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ηράκλειο
Πάρος
 • Αποκτήστε τιμές
2
Ηράκλειο
Σαντορίνη
Πάρος
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Ηράκλειο
Νάξος
Πάρος
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ηράκλειο Πάρος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση195 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Ηράκλειο προς το Πάρος ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Ηράκλειο προς το Πάρος; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Πάρος. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Πάρος τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Να ταξιδέψετε από Ηράκλειο, πτήσεις ή πορθμείο του ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Olympic Air, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines και Aegean Airlines θα σας μεταφέρει Πάρος.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ηράκλειο προς Πάρος;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER βρίσκεται σε 4.2 km από το κέντρο της πόλης του Ηράκλειο προς Σαντορίνη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Thira JTR)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER (βρίσκεται στα 4.2 km από το κέντρο του Ηράκλειο, Ελλάδα) έως Σαντορίνη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Thira JTR)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του ANEK Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Heraklion και του Πάρος (Paros σε 0.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Aegean Speed Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Νάξος και Πάρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Naxos και Paros αντιστοίχως 0.2 km και 0.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Blue Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Heraklion και του Πάρος (Paros σε 0.2 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Ηράκλειο και Σαντορίνη όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Heraklion και Santorini αντιστοίχως 1.6 km και 3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους. και μεταξύ του λιμένα του Santorini και του Πάρος (Paros σε 0.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Ηράκλειο και Πάρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Heraklion και Paros αντιστοίχως 1.6 km και 0.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ηράκλειο Πάρος

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Ηράκλειο προς το Πάρος πορθμείο

Λαμβάνοντας το πλοίο για Πάρος είναι ένας πρωτότυπος και πολύ ευχάριστος τρόπος ταξιδιού. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, οι διακοπές αρχίζουν μόλις φτάσετε στο πλοίο, όπου επωφεληθείτε πλήρως από τις δυνατότητες που προσφέρει η Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή ANEK Lines. Vivanoda θα διευκολύνει την αναζήτησή σας για τις φθηνότερες Ηράκλειο Πάρος πορθμεία.

Ηράκλειο τερματικά πορθμείων

Παρουσιάστε τον εαυτό σας στο τερματικό σταθμό του πλοίου Ηράκλειο τηρώντας την προθεσμία που έθεσε η εταιρεία Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή ANEK Lines. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Μεταβείτε στον μετρητή Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή ANEK Lines στο Ηράκλειο για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
 • Heraklion

Πάρος τερματικά πορθμείων

 • Paros

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Ηράκλειο Πάρος πορθμείο;

Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και ANEK Lines είναι οι μεταφορείς που σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε με πλοίο μεταξύ των πόλεων της Ηράκλειο και Πάρος.

Blue Star Ferries Ηράκλειο ΠάροςHellenic Seaways Ηράκλειο ΠάροςANEK Lines Ηράκλειο Πάρος

Γιατί να πάρετε το Ηράκλειο Πάρος Ferry;

 • Αν έχετε παιδιά, δεν θα βρείτε άλλα μέσα μεταφοράς τόσο ευχάριστα όσο το πλοίο από το οποίο θα πάτε Ηράκλειο προς το Πάρος με την οικογένειά σου.
 • Πάρτε μια απεριόριστη ποσότητα των αποσκευών Στο Ηράκλειο προς το Πάρος πορθμείτε, παίρνετε όσες βαλίτσες επιθυμείτε, εντός των ορίων της χωρητικότητας του οχήματός σας.
 • Η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πραγματικά κουραστική και απαιτεί επαγρύπνηση, αλλά η διέλευση είναι μόνο ξεκούραστη και ήσυχη. Είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Πάρος ήδη αναπαύεται.

Φτηνές πτήσεις από Ηράκλειο προς το Πάρος

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν μεταξύ Ηράκλειο και Πάρος ;

Αξίζει 2 αεροπορικές εταιρείες να προγραμματίσουν απευθείας δρομολόγια μεταξύ του αεροδρομίου του Ηράκλειο και εκείνη του Πάρος: Aegean Airlines και Olympic Air.
Aegean Airlines Ηράκλειο ΠάροςOlympic Air Ηράκλειο Πάρος

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Ηράκλειο

 • HER N. Kazantzakis

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)