Ταξιδέψτε από Ηράκλειο προς Μήλος

Οργανώστε το ταξίδι σας Ηράκλειο προς Μήλος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Ηράκλειο προς Μήλος σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ηράκλειο
Μήλος
 • Αποκτήστε τιμές
2
Ηράκλειο
Σαντορίνη
Μήλος
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Ηράκλειο
Πάρος
Μήλος
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ηράκλειο Μήλος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση170 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Ηράκλειο προς το Μήλος ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Ηράκλειο προς το Μήλος και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο Μήλος; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις και πορθμείο να παω σε Μήλος από Ηράκλειο, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλώς εισάγετε τις ημερομηνίες ταξιδίου σας στο Μήλος τότε η Vivanoda θα κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Ηράκλειο - Μήλος προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις και πορθμείο του Hellenic Seaways, ANEK Lines, Sea Jets, Olympic Air, Aegean Airlines, Blue Star Ferries, Zante Ferries ή LANE Sea Line για να φτάσει Μήλος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ηράκλειο Μήλος

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς:

Ηράκλειο προς το Μήλος πορθμείο

Λαμβάνοντας το πλοίο για Μήλος είναι ένας πρωτότυπος και πολύ ευχάριστος τρόπος ταξιδιού. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, το ταξίδι με το πλοίο φέρνει την αίσθηση των διακοπών από το λιμάνι αναχώρησης Ηράκλειο χάρη στις πολλές εγκαταστάσεις που θα βρείτε στα πλοία που διαχειρίζεται η ΑΝΕΚ. Ξεκινώντας μια αναζήτηση στο Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα φτηνό Ηράκλειο Μήλος διασχίζοντας το πορθμείο.

Ποιες εταιρείες πορθμείων φεύγουν Μήλος από Ηράκλειο;

Υπάρχει μια εταιρεία πορθμείων που συνδέει Ηράκλειο προς το Μήλος: όλα τα κόμιστρα ANEK Lines εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

ANEK Lines Ηράκλειο Μήλος

Ηράκλειο τερματικά πορθμείων

Παρουσιάστε τον εαυτό σας στο τερματικό σταθμό του πλοίου Ηράκλειο τηρώντας την προθεσμία που έθεσε η εταιρεία ANEK Lines. Μετά από αυτό το διάστημα, η εταιρεία μπορεί να αρνηθεί να σας επιβιβαστεί. Μεταβείτε στον μετρητή ANEK Lines στο Ηράκλειο για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
 • Heraklion

Μήλος τερματικά πορθμείων

 • Milos
 • Milos

Γιατί να πάρετε το Ηράκλειο Μήλος Ferry;

 • Μην ανησυχείτε για τον αριθμό των αποσκευών Όταν επιβιβάζεστε στο Ηράκλειο σε ένα πλοίο ANEK Lines, έχετε την ελευθερία να παίρνετε όσο περισσότερες αποσκευές θέλετε, όσο εμπεριέχονται στο όχημά σας.
 • Ταξιδεύοντας με πλοίο είναι απλά η ιδανική μεταφορά μεταξύ Ηράκλειο και Μήλος όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με τα παιδιά.
 • Αποφεύγετε να κουράζεστε, αντίθετα από την οδήγηση του αυτοκινήτου σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποβιβαστείτε Μήλος εντελώς χαλαρή.

Φτηνές πτήσεις από Ηράκλειο προς το Μήλος

Ποιες αεροπορικές εταιρείες εκτελούν πτήσεις για την Ηράκλειο Μήλος ταξίδι?

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 0 αεροπορικών εταιρειών για να ταξιδέψετε με αεροπλάνο σε αυτή τη διαδρομή: Olympic Air ή Aegean Airlines.
Olympic Air Ηράκλειο ΜήλοςAegean Airlines Ηράκλειο Μήλος

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Ηράκλειο

 • HER N. Kazantzakis

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)