Ταξιδέψτε από Ηράκλειο προς Κως

Οργανώστε το ταξίδι σας Ηράκλειο προς Κως με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Ηράκλειο προς Κως σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ηράκλειο
Κως
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ηράκλειο
Σαντορίνη
Κως
  • Αποκτήστε τιμές
3
Ηράκλειο
Ρόδος
Κως
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ηράκλειο Κως

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση259 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Ηράκλειο προς Κως;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ηράκλειο Κως. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ηράκλειο Κωςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Ηράκλειο και Κως σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ηράκλειο Κως και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Kos, Αεροδρόμιο Kos, Ναυτικό Σταθμό Kos, Αεροδρόμιο N. Kazantzakis, Ναυτικό Σταθμό Heraklion) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Κως

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ηράκλειο Κως

Για το ταξίδι του Ηράκλειο (Κρήτη, Ελλάδα) έως Κως (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) με απόσταση 259 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Ηράκλειο προς Κως αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Ηράκλειο-Ρόδος και Ρόδος-Κως.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Heraklion στις 1.6 km από Ηράκλειοπλοίου της Aigaion Pelagos. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουRhodes σε 0.5 km από Ρόδος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΗράκλειο για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Κως από Ηράκλειο: Ρόδος-Κως με την Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Κως από Ηράκλειο αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Ηράκλειο-Ρόδος και Ρόδος-Κως
έξοδος Ηράκλειο και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER 4.2 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρόδος (αεροδρόμιο του Diagoras, Κωδικός IATA: RHO) που εκμεταλλεύεται η Cyprus Airways, Aegean Airlines ή Olympic Air.του Ρόδος, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Olympic Air που θα σας μεταφέρει Kos (Κως, ΡΡΡ).

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ηράκλειο προς Κως;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Heraklion και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Ρόδος και Κως όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Rhodes και Kos αντιστοίχως 0.5 km και 1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Aigaion Pelagos λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Heraklion και του Ρόδος (Rhodes σε 0.5 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Dodekanisos Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Ρόδος και Κως όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Rhodes και Kos αντιστοίχως 0.5 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Heraklion και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Cyprus Airways κάνει πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER βρίσκεται σε 4.2 km από το κέντρο της πόλης του Ηράκλειο προς Ρόδος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Diagoras RHO)
Το Olympic Air παρέχει τις ακόλουθες περιστροφές: από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER (βρίσκεται στα 4.2 km από το κέντρο του Ηράκλειο, Ελλάδα) έως Ρόδος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Diagoras RHO) και από το αεροδρόμιο Diagoras RHO βρίσκεται σε 14 km από το κέντρο της πόλης του Ρόδος προς Κως (άφιξη στο αεροδρόμιο του Kos KGS)
Το Aegean Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER (βρίσκεται στα 4.2 km από το κέντρο του Ηράκλειο, Ελλάδα) έως Ρόδος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Diagoras RHO)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)