Προτεινόμενη διαδρομή
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Θεσσαλονίκη με αεροπορικά
Θεσσαλονίκη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο, τρένο, αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ηράκλειο στο Θεσσαλονίκη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ηράκλειο από το Θεσσαλονίκη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ηράκλειο στο Θεσσαλονίκη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train, Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair ή Hellenic Seaways), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ηράκλειο - Θεσσαλονίκη.

Για το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Θεσσαλονίκη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ηράκλειο Θεσσαλονίκη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Ηράκλειο Θεσσαλονίκη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ηράκλειο - Θεσσαλονίκη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ηράκλειο Θεσσαλονίκη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ηράκλειο με το Θεσσαλονίκη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Θεσσαλονίκη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ηράκλειο στο Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ηράκλειο Θεσσαλονίκη

Πόλη αναχώρησης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Πόλη προορισμού
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Απόσταση
619 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ηράκλειο Θεσσαλονίκη
Αναζήτηση διαμονής στο Θεσσαλονίκη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Θεσσαλονίκη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Θεσσαλονίκη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train, Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair ή Hellenic Seaways, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ηράκλειο στο Θεσσαλονίκη;
Άνεση Το πλοίο Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Θεσσαλονίκη από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Θεσσαλονίκη.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Θεσσαλονίκη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ηράκλειο προς το Θεσσαλονίκη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 619 km μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ηράκλειο προς το Θεσσαλονίκη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ηράκλειο προς το Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ηράκλειο Θεσσαλονίκη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Θεσσαλονίκη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ηράκλειο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ηράκλειο στο Θεσσαλονίκη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ηράκλειο ή του Θεσσαλονίκη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ηράκλειο - Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ηράκλειο; Πού θα φτάσω στο Θεσσαλονίκη;

Λιμένες αναχώρησης στο Ηράκλειο

Heraklion
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ηράκλειο

N. Kazantzakis
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Θεσσαλονίκη

Thessaloniki
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Θεσσαλονίκη

Thessaloniki / Θεσσαλονίκη
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Θεσσαλονίκη

Makedonia
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ηράκλειο Θεσσαλονίκη
Αναζήτηση διαμονής στο Θεσσαλονίκη

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Ηράκλειο στο Θεσσαλονίκη και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Θεσσαλονίκη.

  • 1. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Θεσσαλονίκη.
  • 2. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Θεσσαλονίκη σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 3. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Θεσσαλονίκη.

Πλοία Ηράκλειο Θεσσαλονίκη

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Θεσσαλονίκη με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ηράκλειο προς το Θεσσαλονίκη, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Ηράκλειο προς το Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ηράκλειο για το Θεσσαλονίκη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο - Θεσσαλονίκη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Ηράκλειο Θεσσαλονίκη

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο Θεσσαλονίκη

Τρένα Ηράκλειο Θεσσαλονίκη

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ηράκλειο στο Θεσσαλονίκη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ηράκλειο προς το Θεσσαλονίκη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ηράκλειο προς το Θεσσαλονίκη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ηράκλειο προς το Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ηράκλειο Θεσσαλονίκη

Πτήσεις Ηράκλειο Θεσσαλονίκη

Αεροπορικές εταιρείες Ηράκλειο Θεσσαλονίκη

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Ηράκλειο Θεσσαλονίκη
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης