Ταξιδέψτε από Ηράκλειο προς Γένοβα

Οργανώστε το ταξίδι σας Ηράκλειο προς Γένοβα με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Ηράκλειο προς Γένοβα σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ηράκλειο
Γένοβα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ηράκλειο
Ρώμη
Γένοβα
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ηράκλειο Γένοβα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1707 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Ηράκλειο προς το Γένοβα ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Ηράκλειο προς το Γένοβα; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling, τρένα και πτήσεις για να φτάσετε στο Γένοβα. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Γένοβα και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Ηράκλειο - Γένοβα προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πτήσεις, λεωφορεία και carpooling του Aegean Airlines, Alitalia, Vueling Airlines, FlixBus, Meridiana, Blue Panorama Airlines, Ryanair ή Blablacar για να φτάσει Γένοβα.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ηράκλειο Γένοβα

Για το ταξίδι του Ηράκλειο (Κρήτη, Ελλάδα) έως Γένοβα (Λιγουρία, Ιταλία) με απόσταση 1707 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Γένοβα από Ηράκλειο αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Ηράκλειο-Ρώμη και Ρώμη-Γένοβα
έξοδος Ηράκλειο και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER 4.2 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρώμη (αεροδρόμιο του Fiumicino, Κωδικός IATA: FCO) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines, Alitalia, Vueling Airlines ή Meridiana.του Ρώμη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Alitalia, Vueling Airlines ή Blue Panorama Airlines που θα σας μεταφέρει Cristoforo Colombo (Γένοβα, ΡΡΡ).
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ηράκλειο προς Γένοβα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ρώμη-Γένοβα και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Frecciabianca της Trenitalia προς Γένοβα αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini προς Ρώμη. Η άφιξη στο Γένοβα θα είναι στο σταθμό του Genova Piazza Principe + Genova sotterranea (1.6 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Ηράκλειο Γένοβα μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Ρώμη-Γένοβα.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Ρώμη. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Genova Principe Fanti D'italia (1.6 km από Γένοβα, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Roma (στις 0.3 km από Ρώμη) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Γένοβα.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Ρώμη-Γένοβα μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ηράκλειο προς Γένοβα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER βρίσκεται σε 4.2 km από το κέντρο της πόλης του Ηράκλειο προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Alitalia παρέχει τις ακόλουθες περιστροφές: από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER (βρίσκεται στα 4.2 km από το κέντρο του Ηράκλειο, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Γένοβα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Cristoforo Colombo GOA)
Το Vueling Airlines εκτελεί τις πτήσεις από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER (βρίσκεται στα 4.2 km από το κέντρο του Ηράκλειο, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Γένοβα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Cristoforo Colombo GOA)
Το Volotea παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER (βρίσκεται στα 4.2 km από το κέντρο του Ηράκλειο, Ελλάδα) έως Μπάρι (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Palese BRI)
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Γένοβα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Cristoforo Colombo GOA)
Το Blue Panorama Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Γένοβα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Cristoforo Colombo GOA)
Το Meridiana εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER βρίσκεται σε 4.2 km από το κέντρο της πόλης του Ηράκλειο προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Ρώμη-Γένοβα (402 km)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Ρώμη-Γένοβα Frecciabianca τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini (1.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Genova Piazza Principe + Genova sotterranea κατά την άφιξη (1.6 km από το κέντρο)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Roma προς Ρώμη και του Genova Principe Fanti D'italia (Λιγουρία Ιταλία)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)