Ταξιδέψτε από Ηράκλειο προς Βενετία

Οργανώστε το ταξίδι σας Ηράκλειο προς Βενετία με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Ηράκλειο προς Βενετία σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ηράκλειο
Βενετία
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ηράκλειο
Ρώμη
Βενετία
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Ηράκλειο
Μπάρι
Βενετία
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
4
Ηράκλειο
Αθηνα
Βενετία
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ηράκλειο Βενετία

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1558 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Ηράκλειο προς το Βενετία ;

Βενετία είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Ηράκλειο προς το Βενετία μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για carpooling, λεωφορεία, πορθμείο, πτήσεις και τρένα σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Βενετία τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πτήσεις, πορθμείο, λεωφορεία και carpooling του Volotea, Aegean Airlines, Alitalia, Italo (NTV), Easyjet, Vueling Airlines, FlixBus ή Olympic Air για να φτάσει Βενετία.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ηράκλειο Βενετία

Για το ταξίδι του Ηράκλειο (Κρήτη, Ελλάδα) έως Βενετία (Βένετο, Ιταλία) με απόσταση 1558 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Ηράκλειο > Βενετία θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Ηράκλειο και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του N. Kazantzakis HER 4.2 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Βενετία (αεροδρόμιο του Marco Polo, Κωδικός IATA: VCE) που εκμεταλλεύεται η Volotea.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ηράκλειο προς Βενετία χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ρώμη-Βενετία και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Euronight Tosca ή Italo της ÖBB ή Italo (NTV) προς Βενετία αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Ostiense προς Ρώμη. Η άφιξη στο Βενετία θα είναι στο σταθμό του Venezia Mestre (9.9 km από το κέντρο).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Ηράκλειο Βενετία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Ηράκλειο-Αθηνα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Heraklion στις 1.6 km από Ηράκλειοπλοίου της Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή Minoan Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουAthens Piraeus E1 σε 9.1 km από Αθηνα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΗράκλειο για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Ηράκλειο Βενετία μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Μπάρι-Βενετία.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπάρι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Venezia Tronchetto Stazione (2.7 km από Βενετία, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bari Centrale (στις 2.3 km από Μπάρι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Βενετία.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Μπάρι-Βενετία μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)