Ταξιδέψτε από Ηράκλειο προς Αμβούργο

Οργανώστε το ταξίδι σας Ηράκλειο προς Αμβούργο με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Ηράκλειο προς Αμβούργο σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ηράκλειο
Αμβούργο
 • Αποκτήστε τιμές
2
Ηράκλειο
Βερολίνο
Αμβούργο
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Ηράκλειο
Αθηνα
Αμβούργο
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ηράκλειο Αμβούργο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2345 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Ηράκλειο προς το Αμβούργο ;

Έχετε επιλέξει Αμβούργο ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Ηράκλειο και πώς να βρείτε το καλύτερο Ηράκλειο προς το Αμβούργο μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling, τρένα, πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Αμβούργο. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Αμβούργο και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Ηράκλειο - Αμβούργο προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πτήσεις, πορθμείο, λεωφορεία και carpooling του Aegean Airlines, FlixBus, Deutsche Bahn, Berlin Shuttle, Aigaion Pelagos, Superfast Ferries, Blablacar ή Ellinair για να φτάσει Αμβούργο.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ηράκλειο Αμβούργο

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Φτηνές πτήσεις από Ηράκλειο προς το Αμβούργο

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Ηράκλειο προς το Αμβούργο πτήσεις;

Η Aegean Airlines, Germanwings και Easyjet πραγματοποιεί απευθείας πτήση Ηράκλειο στο αεροδρόμιο του Αμβούργο, Γερμανία.
Aegean Airlines Ηράκλειο ΑμβούργοGermanwings Ηράκλειο ΑμβούργοEasyjet Ηράκλειο Αμβούργο

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να πετάξετε Ηράκλειο προς το Αμβούργο:

 • Προτιμήστε να πετάξετε Αμβούργο την ημέρα της εβδομάδας (Δευτέρα έως Πέμπτη) και να είστε ευέλικτοι. Οι ναύλοι είναι διαφορετικοί είτε η πτήση είναι προγραμματισμένη νωρίς το πρωί είτε αργά το βράδυ. Συνεπώς, συνιστάται να υπάρχει ένας σημαντικός βαθμός ευελιξίας.
 • Συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε κράτηση Ηράκλειο Αμβούργο πτήση αρκετές εβδομάδες (ή ακόμη και μήνες) εκ των προτέρων. Με λίγες εξαιρέσεις, οι τιμές αυξάνονται καθώς πλησιάζετε την ημερομηνία αναχώρησης, προκειμένου να εξοικονομήσετε έπιπλα για επαγγελματίες πελάτες που κλείνουν αργά και επιθυμούν να πληρώσουν περισσότερα.

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Ηράκλειο

 • HER N. Kazantzakis

Αεροδρόμιο προορισμού στο Αμβούργο

 • HAM Fuhlsbuettel

Ηράκλειο προς το Αμβούργο λεωφορείο

Δυστυχώς, δεν υπάρχει άμεση διαδρομή λεωφορείου Ηράκλειο Αμβούργο και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σας φτάσουμε Αμβούργο από Ηράκλειο μόνο με λεωφορείο. Θα πρέπει να πάρετε και άλλα μέσα μεταφοράς: carpooling, τρένο, σκάφος και αεροσκάφος.

Άφιξη σταθμών λεωφορείων στο Αμβούργο

Σε Αμβούργο, βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τίποτα στο κάθισμά σας ή στον κορμό του προπονητή.

 • Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

τρένο Ηράκλειο προς το Αμβούργο

Ηράκλειο Αμβούργο εταιρείες τρένων

Η εταιρεία τρένων που εκτελεί αυτό το ταξίδι είναι η Deutsche Bahn.
Deutsche Bahn Ηράκλειο Αμβούργο

Είναι δυνατόν να πάτε απευθείας με το τρένο Ηράκλειο προς το Αμβούργο;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Ηράκλειο προς το Αμβούργο χωρίς να γίνουν αλλαγές.

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Αμβούργο

 • Hamburg Hbf
 • Hamburg Dammtor

Ηράκλειο προς το Αμβούργο πορθμείο

Χρησιμοποιώντας μόνο το πλοίο για να ταξιδέψετε μεταξύ αυτών των δύο πόλεων (Ηράκλειο και Αμβούργο) δεν είναι εφικτή. Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να συνδυάσετε το ταξίδι σας με ένα άλλο μέσο μεταφοράς, όπως λεωφορείο, carpooling, τρένο και αεροσκάφος.

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Ηράκλειο Αμβούργο πορθμείο;

Οι εταιρείες Minoan Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos και Superfast Ferries λειτουργούν Ηράκλειο προς το Αμβούργο διασταυρώσεις.

Minoan Lines Ηράκλειο ΑμβούργοBlue Star Ferries Ηράκλειο ΑμβούργοAigaion Pelagos Ηράκλειο ΑμβούργοSuperfast Ferries Ηράκλειο Αμβούργο

Ηράκλειο τερματικά πορθμείων

Αλλάξτε στο Αθηνα και συνεχίστε να ταξιδεύετε Αμβούργο μετά τη διέλευση από Ηράκλειο με Superfast Ferries, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ή Minoan Lines.
 • Heraklion

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ηράκλειο προς Αμβούργο;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Minoan Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Heraklion και του Αθηνα (Athens Piraeus E3 σε 7.8 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Ηράκλειο και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Heraklion και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 1.6 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Aigaion Pelagos λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Heraklion και του Αθηνα (Athens Piraeus E3 σε 7.8 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Superfast Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Ηράκλειο και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Heraklion και Athens Piraeus E3 αντιστοίχως 1.6 km και 7.8 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER βρίσκεται σε 4.2 km από το κέντρο της πόλης του Ηράκλειο προς Αμβούργο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fuhlsbuettel HAM)
Το Germanwings εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER (βρίσκεται στα 4.2 km από το κέντρο του Ηράκλειο, Ελλάδα) έως Αμβούργο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fuhlsbuettel HAM)
Το Olympic Air εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER βρίσκεται σε 4.2 km από το κέντρο της πόλης του Ηράκλειο προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Easyjet παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER (βρίσκεται στα 4.2 km από το κέντρο του Ηράκλειο, Ελλάδα) έως Αμβούργο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fuhlsbuettel HAM)
Το Ellinair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο N. Kazantzakis HER βρίσκεται σε 4.2 km από το κέντρο της πόλης του Ηράκλειο προς Βερολίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Tegel TXL)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο ADAC PostBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) προς Βερολίνο και του Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Αμβούργο Γερμανία)
Το FlixBus είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Βερολίνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Berlin Alt-Tegel σε 12 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Αμβούργο όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) που βρίσκεται περίπου 1.4 km από το κέντρο.
Η επιχείρηση λεωφορείων Berlin Shuttle περιστρέφεται από το σταθμό λεωφορείων Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) προς Βερολίνο και του Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Αμβούργο Γερμανία)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Deutsche Bahn προσφέρει μια γραμμή Βερολίνο-Αμβούργο IRE IRE τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Berlin Zoologischer Garten (5.7 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Hamburg Hbf κατά την άφιξη (1 km από το κέντρο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Βερολίνο-Αμβούργο (256 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)