Ταξιδέψτε από Ηγουμενίτσα προς Μπάρι

Οργανώστε το ταξίδι σας Ηγουμενίτσα προς Μπάρι με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Ηγουμενίτσα προς Μπάρι σε πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ηγουμενίτσα
Μπάρι
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ηγουμενίτσα
Μπρίντιζι
Μπάρι
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ηγουμενίτσα Μπάρι

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση341 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Ηγουμενίτσα προς το Μπάρι ;

Έχετε επιλέξει Μπάρι ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Ηγουμενίτσα και πώς να βρείτε το καλύτερο Ηγουμενίτσα προς το Μπάρι μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πορθμείο, τρένα, carpooling και λεωφορεία to travel to Μπάρι από Ηγουμενίτσα Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Μπάρι τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Ηγουμενίτσα - Μπάρι προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πορθμείο, λεωφορεία και carpooling του Trenitalia, Endeavor Lines, Superfast Ferries, FlixBus, Ventouris Ferries, European Seaways, Egnatia Seaways ή Agoudimos Lines για να φτάσει Μπάρι.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ηγουμενίτσα Μπάρι

Για το ταξίδι του Ηγουμενίτσα (Ήπειρος, Ελλάδα) έως Μπάρι (Απουλία, Ιταλία) με απόσταση 341 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Μπάρι από Ηγουμενίτσα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Igoumenitsa στις 2.3 km από Ηγουμενίτσαπλοίου της Ventouris Ferries ή Superfast Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουBari Molo San Vito 4 σε 1.4 km από Μπάρι. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΗγουμενίτσα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ηγουμενίτσα προς Μπάρι χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Μπρίντιζι-Μπάρι και τη χρήση πορθμείο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Regionale ή Frecciargento της Trenitalia προς Μπάρι αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Brindisi προς Μπρίντιζι. Η άφιξη στο Μπάρι θα είναι στο σταθμό του Bari Centrale (2.2 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Ηγουμενίτσα Μπάρι μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (πορθμείο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Μπρίντιζι-Μπάρι.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπρίντιζι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Bari (2.4 km από Μπάρι, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Brindisi (Istituto Professionale Falcone) (στις 1.6 km από Μπρίντιζι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μπάρι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)