Προτεινόμενη διαδρομή
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νότιγχαμ με αεροπορικά
Νότιγχαμ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Νότιγχαμ
Νότιγχαμ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ζάκυνθος στο Νότιγχαμ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ζάκυνθος από το Νότιγχαμ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ζάκυνθος στο Νότιγχαμ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Νότιγχαμ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (East Midlands Trains, FlixBus, National Express, Ryanair ή Volotea), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Νότιγχαμ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ζάκυνθος - Νότιγχαμ.

Για το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Νότιγχαμ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ζάκυνθος προς Νότιγχαμ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ζάκυνθος στο Νότιγχαμ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ζάκυνθος Νότιγχαμ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ζάκυνθος - Νότιγχαμ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ζάκυνθος Νότιγχαμ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ζάκυνθος με το Νότιγχαμ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Νότιγχαμ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ζάκυνθος στο Νότιγχαμ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ζάκυνθος Νότιγχαμ

Πόλη αναχώρησης
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Πόλη προορισμού
Νότιγχαμ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
2392 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζάκυνθος Νότιγχαμ
Αναζήτηση διαμονής στο Νότιγχαμ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Νότιγχαμ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Νότιγχαμ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ζάκυνθος και Νότιγχαμ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η East Midlands Trains, FlixBus, National Express, Ryanair ή Volotea, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ζάκυνθος και Νότιγχαμ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ζάκυνθος και Νότιγχαμ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ζάκυνθος προς το Νότιγχαμ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ζάκυνθος και Νότιγχαμ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2392 km μεταξύ Ζάκυνθος και Νότιγχαμ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ζάκυνθος προς το Νότιγχαμ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ζάκυνθος Νότιγχαμ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ζάκυνθος προς το Νότιγχαμ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ζάκυνθος στο Νότιγχαμ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ζάκυνθος και Νότιγχαμ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ζάκυνθος προς το Νότιγχαμ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Νότιγχαμ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ζάκυνθος-Νότιγχαμ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ζάκυνθος προς το Νότιγχαμ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Νότιγχαμ για να καλύψουν την απόσταση των 2392 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ζάκυνθος στο Νότιγχαμ;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ζάκυνθος ή του Νότιγχαμ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ζάκυνθος και Νότιγχαμ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ζάκυνθος-Νότιγχαμ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ζάκυνθος - Νότιγχαμ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ζάκυνθος; Πού θα φτάσω στο Νότιγχαμ;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ζάκυνθος

Zakinthos
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Νότιγχαμ

Nottingham
Χάρτης
East Midlands Airport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Νότιγχαμ

Nottingham
Χάρτης
East Midlands Parkway
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Νότιγχαμ

East Midlands
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζάκυνθος Νότιγχαμ
Αναζήτηση διαμονής στο Νότιγχαμ

Λεωφορείο Ζάκυνθος Νότιγχαμ

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ζάκυνθος-Νότιγχαμ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ζάκυνθος από Νότιγχαμ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Νότιγχαμ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ζάκυνθος-Νότιγχαμ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ζάκυνθος-Νότιγχαμ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Ζάκυνθος Νότιγχαμ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ζάκυνθος Νότιγχαμ

Τρένα Ζάκυνθος Νότιγχαμ

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ζάκυνθος στο Νότιγχαμ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Νότιγχαμ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ζάκυνθος προς το Νότιγχαμ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα τρένα μεταξύ Ζάκυνθος και Νότιγχαμ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ζάκυνθος και Νότιγχαμ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Ζάκυνθος προς Νότιγχαμ

East Midlands Trains
East Midlands Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ζάκυνθος Νότιγχαμ

Πτήσεις Ζάκυνθος Νότιγχαμ

Αεροπορικές εταιρείες Ζάκυνθος Νότιγχαμ

Ryanair
Ryanair
Volotea
Volotea
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Ζάκυνθος Νότιγχαμ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης