Ταξιδέψτε από Ζάκυνθος προς Nottingham

Οργανώστε το ταξίδι σας Ζάκυνθος προς Nottingham με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Ζάκυνθος προς Nottingham σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ζάκυνθος
Nottingham
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ζάκυνθος
Λονδίνο
Nottingham
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ζάκυνθος Nottingham

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2392 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να ταξιδέψετε από Ζάκυνθος προς το Nottingham ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Ζάκυνθος προς το Nottingham και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος Nottingham; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling, τρένα και πτήσεις για να φτάσετε στο Nottingham. Απλώς εισάγετε τις ημερομηνίες ταξιδίου σας στο Nottingham τότε η Vivanoda θα κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Ζάκυνθος - Nottingham προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Ζάκυνθος, πτήσεις, τρένα, carpooling ή λεωφορεία του Monarch Airlines, National Express, East Midlands Trains, Easyjet, Ryanair, Blablacar και Volotea θα σας μεταφέρει Nottingham.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ζάκυνθος προς Nottingham;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Monarch Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH βρίσκεται σε 3.7 km από το κέντρο της πόλης του Ζάκυνθος προς Λονδίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Luton LTN)
Το Volotea εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH (βρίσκεται στα 3.7 km από το κέντρο του Ζάκυνθος, Ελλάδα) έως Βενετία (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Marco Polo VCE)
Το Ryanair εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Treviso TSF βρίσκεται σε 27 km από το κέντρο της πόλης του Βενετία προς Nottingham (άφιξη στο αεροδρόμιο του East Midlands EMA)
Το Easyjet παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH (βρίσκεται στα 3.7 km από το κέντρο του Ζάκυνθος, Ελλάδα) έως Λονδίνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Stansted STN)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Nottingham (177 km)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο National Express παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Luton Airport προς Λονδίνο και του Nottingham (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το East Midlands Trains προσφέρει μια γραμμή Λονδίνο-Nottingham τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London St Pancras (3.4 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Nottingham κατά την άφιξη (0.9 km από το κέντρο)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ζάκυνθος Nottingham

Για το ταξίδι του Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Nottingham (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) με απόσταση 2392 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Nottingham από Ζάκυνθος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Ζάκυνθος-Βενετία και Βενετία-Nottingham
έξοδος Ζάκυνθος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH 3.7 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Βενετία (αεροδρόμιο του Marco Polo, Κωδικός IATA: VCE) που εκμεταλλεύεται η Volotea.του Βενετία, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Ryanair που θα σας μεταφέρει East Midlands (Nottingham, ΡΡΡ).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Ζάκυνθος Nottingham μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Λονδίνο-Nottingham.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της National Express στο Λονδίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Nottingham (0.7 km από Nottingham, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Luton Airport (στις 46 km από Λονδίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Nottingham.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ζάκυνθος προς Nottingham χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Λονδίνο-Nottingham και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της East Midlands Trains προς Nottingham αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό London St Pancras προς Λονδίνο. Η άφιξη στο Nottingham θα είναι στο σταθμό του Nottingham (0.9 km από το κέντρο).
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Λονδίνο-Nottingham μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)