Ταξιδέψτε από Ζάκυνθος προς Newcastle Upon Tyne

Οργανώστε το ταξίδι σας Ζάκυνθος προς Newcastle Upon Tyne με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Ζάκυνθος προς Newcastle Upon Tyne σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ζάκυνθος
Newcastle Upon Tyne
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ζάκυνθος
Ληντς
Newcastle Upon Tyne
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Ζάκυνθος
Λονδίνο
Newcastle Upon Tyne
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
4
Ζάκυνθος
Κέρκυρα
Newcastle Upon Tyne
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ζάκυνθος Newcastle Upon Tyne

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2553 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Ζάκυνθος προς Newcastle Upon Tyne;

Προσφέρουμε 4 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ζάκυνθος Newcastle Upon Tyne. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ζάκυνθος Newcastle Upon Tyneκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Ζάκυνθος και Newcastle Upon Tyne σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ζάκυνθος Newcastle Upon Tyne και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Newcastle, Σταθμό Newcastle, Σταθμό λεωφορείων Newcastle/Tyne, Ναυτικό Σταθμό Zakynthos, Αεροδρόμιο Zakinthos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Newcastle Upon Tyne

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ζάκυνθος Newcastle Upon Tyne

Για το ταξίδι του Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Newcastle Upon Tyne (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) με απόσταση 2553 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Ζάκυνθος > Newcastle Upon Tyne θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Ζάκυνθος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH 3.7 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Newcastle Upon Tyne (αεροδρόμιο του Newcastle, Κωδικός IATA: NCL) που εκμεταλλεύεται η Jet2.com.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Ζάκυνθος Newcastle Upon Tyne μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Ληντς-Newcastle Upon Tyne.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της MegaBus ή National Express στο Ληντς. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Newcastle/Tyne (1.2 km από Newcastle Upon Tyne, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Leeds (στις 5992 km από Ληντς) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Newcastle Upon Tyne.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ζάκυνθος προς Newcastle Upon Tyne χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ληντς-Newcastle Upon Tyne και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της First TransPennine Express ή CrossCountry προς Newcastle Upon Tyne αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Leeds προς Ληντς. Η άφιξη στο Newcastle Upon Tyne θα είναι στο σταθμό του Newcastle (1.1 km από το κέντρο).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Ζάκυνθος Newcastle Upon Tyne θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Ζάκυνθος-Κέρκυρα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Zakynthos στις 0.5 km από Ζάκυνθοςπλοίου της Agoudimos Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουKerkyra σε 1.5 km από Κέρκυρα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΖάκυνθος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Ληντς-Newcastle Upon Tyne μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)