Ταξιδέψτε από Ζάκυνθος προς Exeter

Οργανώστε το ταξίδι σας Ζάκυνθος προς Exeter με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Ζάκυνθος προς Exeter σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ζάκυνθος
Exeter
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ζάκυνθος
Λονδίνο
Exeter
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ζάκυνθος Exeter

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2401 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Ζάκυνθος προς Exeter;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ζάκυνθος Exeter. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ζάκυνθος Exeterκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Ζάκυνθος και Exeter σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ζάκυνθος Exeter και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Exeter, Σταθμό Exeter St Davids, Σταθμό Exeter Central, Σταθμό λεωφορείων Exeter, Αεροδρόμιο Zakinthos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Exeter

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ζάκυνθος Exeter

Για το ταξίδι του Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Exeter (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) με απόσταση 2401 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Exeter από Ζάκυνθος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Ζάκυνθος-Γενεύη και Γενεύη-Exeter
έξοδος Ζάκυνθος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH 3.7 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Γενεύη (αεροδρόμιο του Geneva-Cointrin International, Κωδικός IATA: GVA) που εκμεταλλεύεται η Swiss International Airlines.του Γενεύη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το FlyBE που θα σας μεταφέρει Exeter (Exeter, ΡΡΡ).
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ζάκυνθος προς Exeter χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Λονδίνο-Exeter και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της South West Trains ή First Great Western προς Exeter αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό London Paddington προς Λονδίνο. Η άφιξη στο Exeter θα είναι στο σταθμό του Exeter St Davids (1.1 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Ζάκυνθος Exeter μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Λονδίνο-Exeter.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της National Express ή MegaBus στο Λονδίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Exeter (0.7 km από Exeter, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station (στις 1.8 km από Λονδίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Exeter.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Λονδίνο-Exeter μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ζάκυνθος προς Exeter;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Monarch Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH βρίσκεται σε 3.7 km από το κέντρο της πόλης του Ζάκυνθος προς Λονδίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Luton LTN)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH (βρίσκεται στα 3.7 km από το κέντρο του Ζάκυνθος, Ελλάδα) έως Λονδίνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Stansted STN)
Το FlyBE εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Geneva-Cointrin International GVA βρίσκεται σε 4.1 km από το κέντρο της πόλης του Γενεύη προς Exeter (άφιξη στο αεροδρόμιο του Exeter EXT)
Το Swiss International Airlines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH (βρίσκεται στα 3.7 km από το κέντρο του Ζάκυνθος, Ελλάδα) έως Γενεύη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Geneva-Cointrin International GVA)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Exeter (254 km)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το South West Trains προσφέρει μια γραμμή Λονδίνο-Exeter τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Waterloo (0.9 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Exeter Central κατά την άφιξη (0.5 km από το κέντρο)
Το First Great Western λειτουργεί τη γραμμή του Λονδίνο προς Exeter με ένα τρένο να αναχωρεί από London Paddington για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Exeter St Davids (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο National Express παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων London Victoria Coach Station προς Λονδίνο και του Exeter (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το MegaBus είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Λονδίνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Exeter όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Exeter που βρίσκεται περίπου 0.7 km από το κέντρο.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)