Ταξιδέψτε από Ζάκυνθος προς Cambridge

Οργανώστε το ταξίδι σας Ζάκυνθος προς Cambridge με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Ζάκυνθος προς Cambridge σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Ζάκυνθος
Λονδίνο
Cambridge
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ζάκυνθος Cambridge

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2273 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να ταξιδέψετε από Ζάκυνθος προς το Cambridge ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Ζάκυνθος προς το Cambridge; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling, τρένα και πτήσεις για να φτάσετε στο Cambridge. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Cambridge τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Ζάκυνθος, θα ταξιδέψετε με το Monarch Airlines, CrossCountry, Easyjet, First Capital Connect, Blablacar, National Express ή Greater Anglia από λεωφορεία, carpooling, τρένα ή πτήσεις.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ζάκυνθος προς Cambridge;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Monarch Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH βρίσκεται σε 3.7 km από το κέντρο της πόλης του Ζάκυνθος προς Λονδίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Luton LTN)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH (βρίσκεται στα 3.7 km από το κέντρο του Ζάκυνθος, Ελλάδα) έως Λονδίνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Stansted STN)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο National Express παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Luton Airport προς Λονδίνο και του Cambridge (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Greater Anglia προσφέρει μια γραμμή Λονδίνο-Cambridge τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Tottenham Hale (11 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Cambridge κατά την άφιξη (1 km από το κέντρο)
Το CrossCountry λειτουργεί τη γραμμή του Λονδίνο προς Cambridge με ένα τρένο να αναχωρεί από Stansted Airport για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Cambridge (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το First Capital Connect κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Λονδίνο-Cambridge τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Kings Cross (3.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Cambridge κατά την άφιξη (1 km από το κέντρο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Cambridge (81 km)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ζάκυνθος Cambridge

Για το ταξίδι του Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Cambridge (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) με απόσταση 2273 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Cambridge από Ζάκυνθος. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Ζάκυνθος-Λονδίνο τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα τρένο.
έξοδος Ζάκυνθος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH 3.7 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Λονδίνο (αεροδρόμιο του Luton, Κωδικός IATA: LTN) που εκμεταλλεύεται η Monarch Airlines ή Easyjet.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ζάκυνθος προς Cambridge χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Λονδίνο-Cambridge και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της Greater Anglia, CrossCountry ή First Capital Connect προς Cambridge αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Tottenham Hale προς Λονδίνο. Η άφιξη στο Cambridge θα είναι στο σταθμό του Cambridge (1 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Ζάκυνθος Cambridge μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Λονδίνο-Cambridge.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της National Express στο Λονδίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Cambridge (0.2 km από Cambridge, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Luton Airport (στις 46 km από Λονδίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Cambridge.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Λονδίνο-Cambridge μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)