Προτεινόμενη διαδρομή
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χανιά με αεροπορικά
Χανιά
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Χανιά
Χανιά
Δείτε τιμές
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χανιά
Χανιά
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ζάκυνθος στο Χανιά;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ζάκυνθος από το Χανιά και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ζάκυνθος στο Χανιά, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Χανιά, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair, Blue Star Ferries ή ANEK Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Χανιά, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ζάκυνθος - Χανιά.

Για το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Χανιά, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ζάκυνθος Χανιά με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ζάκυνθος και Χανιά είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Ζάκυνθος Χανιά

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ζάκυνθος με το Χανιά, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Χανιά σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ζάκυνθος στο Χανιά για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ζάκυνθος Χανιά

Πόλη αναχώρησης
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Πόλη προορισμού
Χανιά
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
376 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζάκυνθος Χανιά
Αναζήτηση διαμονής στο Χανιά
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Χανιά με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Χανιά με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ζάκυνθος και Χανιά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair, Blue Star Ferries ή ANEK Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ζάκυνθος και Χανιά με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ζάκυνθος και Χανιά

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ζάκυνθος προς το Χανιά;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ζάκυνθος προς το Χανιά, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Χανιά πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ζάκυνθος νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ζάκυνθος στο Χανιά;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ζάκυνθος και Χανιά αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ζάκυνθος και Χανιά μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Χανιά.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ζάκυνθος; Πού θα φτάσω στο Χανιά;

Λιμένες αναχώρησης στο Ζάκυνθος

Zakynthos
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ζάκυνθος

Zakinthos
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Χανιά

Souda
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Χανιά

Souda
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζάκυνθος Χανιά
Αναζήτηση διαμονής στο Χανιά

Πλοία Ζάκυνθος Χανιά

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ζάκυνθος και Χανιά, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Χανιά. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ζάκυνθος και Χανιά και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Χανιά με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ζάκυνθος προς το Χανιά, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ζάκυνθος και Χανιά και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Ζάκυνθος Χανιά

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
ANEK Lines
ANEK Lines
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ζάκυνθος Χανιά

Πτήσεις Ζάκυνθος Χανιά

Αεροπορικές εταιρείες Ζάκυνθος Χανιά

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Volotea
Volotea
Αναζήτηση για πτήσεις Ζάκυνθος Χανιά

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης