Ταξιδέψτε από Ζάκυνθος προς Σαουθάμπτον

Οργανώστε το ταξίδι σας Ζάκυνθος προς Σαουθάμπτον με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Ζάκυνθος προς Σαουθάμπτον σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ζάκυνθος
Σαουθάμπτον
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ζάκυνθος
Λονδίνο
Σαουθάμπτον
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ζάκυνθος Σαουθάμπτον

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2281 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Ζάκυνθος προς το Σαουθάμπτον ;

Έχετε επιλέξει Σαουθάμπτον ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Ζάκυνθος και πώς να βρείτε το καλύτερο Ζάκυνθος προς το Σαουθάμπτον μεταφορές; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για carpooling, λεωφορεία, πτήσεις και τρένα σε μια ενιαία αναζήτηση. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Σαουθάμπτον και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Ζάκυνθος - Σαουθάμπτον προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Ζάκυνθος, πτήσεις, τρένα, carpooling ή λεωφορεία του Monarch Airlines, South West Trains, FlyBE, Southern Railways, Swiss International Airlines, Easyjet, National Express και Blablacar θα σας μεταφέρει Σαουθάμπτον.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ζάκυνθος Σαουθάμπτον

Για το ταξίδι του Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Σαουθάμπτον (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) με απόσταση 2281 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Σαουθάμπτον από Ζάκυνθος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Ζάκυνθος-Γενεύη και Γενεύη-Σαουθάμπτον
έξοδος Ζάκυνθος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH 3.7 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Γενεύη (αεροδρόμιο του Geneva-Cointrin International, Κωδικός IATA: GVA) που εκμεταλλεύεται η Swiss International Airlines.του Γενεύη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το FlyBE που θα σας μεταφέρει Southampton (Σαουθάμπτον, ΡΡΡ).
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ζάκυνθος προς Σαουθάμπτον χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Λονδίνο-Σαουθάμπτον και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Mainline West της South West Trains ή Southern Railways προς Σαουθάμπτον αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό London Victoria προς Λονδίνο. Η άφιξη στο Σαουθάμπτον θα είναι στο σταθμό του Southampton Central (0.8 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Ζάκυνθος Σαουθάμπτον μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Λονδίνο-Σαουθάμπτον.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της National Express στο Λονδίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Southampton (0.5 km από Σαουθάμπτον, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Hammersmith (στις 6.8 km από Λονδίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Σαουθάμπτον.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Λονδίνο-Σαουθάμπτον μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ζάκυνθος προς Σαουθάμπτον;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Monarch Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH βρίσκεται σε 3.7 km από το κέντρο της πόλης του Ζάκυνθος προς Λονδίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Luton LTN)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH (βρίσκεται στα 3.7 km από το κέντρο του Ζάκυνθος, Ελλάδα) έως Λονδίνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Stansted STN)
Το Swiss International Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH βρίσκεται σε 3.7 km από το κέντρο της πόλης του Ζάκυνθος προς Γενεύη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Geneva-Cointrin International GVA)
Το FlyBE παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Geneva-Cointrin International GVA (βρίσκεται στα 4.1 km από το κέντρο του Γενεύη, Ελβετία) έως Σαουθάμπτον (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Southampton SOU)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο National Express παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Hammersmith προς Λονδίνο και του Southampton (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το South West Trains προσφέρει μια γραμμή Λονδίνο-Σαουθάμπτον τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Waterloo (0.9 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Southampton Airport (Parkway) κατά την άφιξη (5.9 km από το κέντρο)
Το Southern Railways λειτουργεί τη γραμμή του Λονδίνο προς Σαουθάμπτον με ένα τρένο Mainline West να αναχωρεί από London Victoria για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Southampton Central (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Σαουθάμπτον (112 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)