Ταξιδέψτε από Ζάκυνθος προς Πρέβεζα

Οργανώστε το ταξίδι σας Ζάκυνθος προς Πρέβεζα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Ζάκυνθος προς Πρέβεζα σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ζάκυνθος
Κεφαλονιά
Αθηνα
Πρέβεζα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ζάκυνθος
Κυλλήνη
Κεφαλονιά
Αθηνα
Πρέβεζα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ζάκυνθος Πρέβεζα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση131 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Ζάκυνθος προς Πρέβεζα;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ζάκυνθος Πρέβεζα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ζάκυνθος Πρέβεζακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Ζάκυνθος και Πρέβεζα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ζάκυνθος Πρέβεζα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Aktion, Ναυτικό Σταθμό Zakynthos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Πρέβεζα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ζάκυνθος προς Πρέβεζα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Ionan Ferries παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Zakynthos και του Κυλλήνη (Kyllini σε 5.1 km από την πόλη) και μεταξύ Κυλλήνη και Κεφαλονιά όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kyllini και Poros αντιστοίχως 5.1 km και 19 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Kefalonian Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Kyllini και του Κεφαλονιά (Poros (Kefalonia) σε 19 km από την πόλη)
Τα πλοία της Hellenic Seaways λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κεφαλονιά και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Poros και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 19 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Ionian Group παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Zakynthos και του Κυλλήνη (Kyllini σε 5.1 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Πρέβεζα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Aktion PVK)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ζάκυνθος Πρέβεζα

Για το ταξίδι του Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Πρέβεζα (Ελλάδα) με απόσταση 131 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Ζάκυνθος Πρέβεζα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Ζάκυνθος-Κυλλήνη, Κυλλήνη-Κεφαλονιά και Κεφαλονιά-Αθηνα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Zakynthos στις 0.5 km από Ζάκυνθοςπλοίου της Ionan Ferries ή Ionian Group. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουKyllini σε 5.1 km από Κυλλήνη. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΖάκυνθος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Πρέβεζα από Ζάκυνθος: Κυλλήνη-Κεφαλονιά με την Kefalonian Lines ή Ionan Ferries.Για να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας, θα πρέπει να συνεχίσετε στη γραμμή Κεφαλονιά-Αθηνα.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Πρέβεζα από Ζάκυνθος. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Αθηνα-Πρέβεζα τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα πορθμείο.
έξοδος Αθηνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Πρέβεζα (αεροδρόμιο του Aktion, Κωδικός IATA: PVK) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)