Ταξιδέψτε από Ζάκυνθος προς Πάτρα

Οργανώστε το ταξίδι σας Ζάκυνθος προς Πάτρα με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Ζάκυνθος προς Πάτρα σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Ζάκυνθος
Κέρκυρα
Πάτρα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ζάκυνθος Πάτρα

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση90 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Ζάκυνθος προς Πάτρα;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ζάκυνθος Πάτρα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ζάκυνθος Πάτρακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Ζάκυνθος και Πάτρα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ζάκυνθος Πάτρα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Patras Terminal Ferry Sud, Ναυτικό Σταθμό Zakynthos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Πάτρα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ζάκυνθος προς Πάτρα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Agoudimos Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Zakynthos και του Κέρκυρα (Kerkyra σε 1.5 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια ANEK Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Κέρκυρα και Πάτρα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kerkyra και Patras Terminal Ferry Sud αντιστοίχως 1.5 km και 3.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ζάκυνθος Πάτρα

Για το ταξίδι του Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Πάτρα (Δυτική Ελλάδα, Ελλάδα) με απόσταση 90 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Ζάκυνθος προς Πάτρα αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Ζάκυνθος-Κέρκυρα και Κέρκυρα-Πάτρα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Zakynthos στις 0.5 km από Ζάκυνθοςπλοίου της Agoudimos Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουKerkyra σε 1.5 km από Κέρκυρα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΖάκυνθος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Πάτρα από Ζάκυνθος: Κέρκυρα-Πάτρα με την ANEK Lines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)