Ταξιδέψτε από Ζάκυνθος προς Μπρίστολ

Οργανώστε το ταξίδι σας Ζάκυνθος προς Μπρίστολ με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Ζάκυνθος προς Μπρίστολ σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ζάκυνθος
Μπρίστολ
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ζάκυνθος
Λονδίνο
Μπρίστολ
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ζάκυνθος Μπρίστολ

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2383 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Ζάκυνθος προς Μπρίστολ;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ζάκυνθος Μπρίστολ. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ζάκυνθος Μπρίστολκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Ζάκυνθος και Μπρίστολ σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ζάκυνθος Μπρίστολ και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Bristol, Σταθμό Bristol Temple Meads, Σταθμό λεωφορείων Bristol, Σταθμό λεωφορείων Bristol UWE, Σταθμό λεωφορείων Bristol Airport, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μπρίστολ

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ζάκυνθος Μπρίστολ

Για το ταξίδι του Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Μπρίστολ (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) με απόσταση 2383 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Μπρίστολ από Ζάκυνθος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Ζάκυνθος-Γενεύη και Γενεύη-Μπρίστολ
έξοδος Ζάκυνθος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH 3.7 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Γενεύη (αεροδρόμιο του Geneva-Cointrin International, Κωδικός IATA: GVA) που εκμεταλλεύεται η Swiss International Airlines.του Γενεύη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Easyjet που θα σας μεταφέρει Bristol (Μπρίστολ, ΡΡΡ).
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ζάκυνθος προς Μπρίστολ χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Λονδίνο-Μπρίστολ και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της First Great Western προς Μπρίστολ αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό London Paddington προς Λονδίνο. Η άφιξη στο Μπρίστολ θα είναι στο σταθμό του Bristol Temple Meads (1 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Ζάκυνθος Μπρίστολ μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Λονδίνο-Μπρίστολ.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της National Express ή MegaBus στο Λονδίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Bristol (0.5 km από Μπρίστολ, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station (στις 1.8 km από Λονδίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μπρίστολ.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Λονδίνο-Μπρίστολ μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ζάκυνθος προς Μπρίστολ;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Monarch Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH βρίσκεται σε 3.7 km από το κέντρο της πόλης του Ζάκυνθος προς Λονδίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Luton LTN)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Geneva-Cointrin International GVA (βρίσκεται στα 4.1 km από το κέντρο του Γενεύη, Ελβετία) έως Μπρίστολ (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Bristol BRS)
Το Swiss International Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH βρίσκεται σε 3.7 km από το κέντρο της πόλης του Ζάκυνθος προς Γενεύη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Geneva-Cointrin International GVA)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο National Express παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων London Victoria Coach Station προς Λονδίνο και του Bristol (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το MegaBus είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Λονδίνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Μπρίστολ όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Bristol που βρίσκεται περίπου 0.5 km από το κέντρο.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το First Great Western προσφέρει μια γραμμή Λονδίνο-Μπρίστολ τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Paddington (4 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Bristol Temple Meads κατά την άφιξη (1 km από το κέντρο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Μπρίστολ (172 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)