Ταξιδέψτε από Ζάκυνθος προς Μπρίντιζι

Οργανώστε το ταξίδι σας Ζάκυνθος προς Μπρίντιζι με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Ζάκυνθος προς Μπρίντιζι σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ζάκυνθος
Μπρίντιζι
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ζάκυνθος
Μπάρι
Μπρίντιζι
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Ζάκυνθος
Κέρκυρα
Μπρίντιζι
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ζάκυνθος Μπρίντιζι

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση407 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Ζάκυνθος προς Μπρίντιζι;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ζάκυνθος Μπρίντιζι. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ζάκυνθος Μπρίντιζικάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Ζάκυνθος και Μπρίντιζι σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ζάκυνθος Μπρίντιζι και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Brindisi Costa Morena Terrare, Ναυτικό Σταθμό Brindisi, Σταθμό Brindisi, Σταθμό λεωφορείων Brindisi (Istituto Professionale Falcone), Ναυτικό Σταθμό Zakynthos, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μπρίντιζι

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ζάκυνθος Μπρίντιζι

Για το ταξίδι του Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Μπρίντιζι (Απουλία, Ιταλία) με απόσταση 407 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Μπρίντιζι από Ζάκυνθος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Zakynthos στις 0.5 km από Ζάκυνθοςπλοίου της Red Star Ferries, European Seaways, Egnatia Seaways ή Agoudimos Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουBrindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από Μπρίντιζι. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΖάκυνθος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Μπρίντιζι από Ζάκυνθος. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Ζάκυνθος-Μπάρι τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα Carpooling.
έξοδος Ζάκυνθος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH 3.7 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μπάρι (αεροδρόμιο του Palese, Κωδικός IATA: BRI) που εκμεταλλεύεται η Volotea.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ζάκυνθος προς Μπρίντιζι χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Μπάρι-Μπρίντιζι και τη χρήση πορθμείο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Regionale ή Frecciargento της Trenitalia προς Μπρίντιζι αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale προς Μπάρι. Η άφιξη στο Μπρίντιζι θα είναι στο σταθμό του Brindisi (2.5 km από το κέντρο).
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Μπάρι-Μπρίντιζι μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Ζάκυνθος Μπρίντιζι μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (πορθμείο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Μπάρι-Μπρίντιζι.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπάρι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Brindisi (Istituto Professionale Falcone) (1.6 km από Μπρίντιζι, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bari (στις 2.4 km από Μπάρι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μπρίντιζι.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ζάκυνθος προς Μπρίντιζι;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Volotea κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH βρίσκεται σε 3.7 km από το κέντρο της πόλης του Ζάκυνθος προς Μπάρι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Palese BRI)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπάρι-Μπρίντιζι (108 km)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Red Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Zakynthos και του Μπρίντιζι (Brindisi σε 2.5 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Agoudimos Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Zakynthos και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 0.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Grimaldi Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα σκάφη του European Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Zakynthos και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 0.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Endeavor Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα πλοία της Egnatia Seaways λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Zakynthos και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 0.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Ventouris Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Zakynthos και του Μπάρι (Bari Molo San Vito 4 σε 1.4 km από την πόλη)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bari προς Μπάρι και του Brindisi (Istituto Professionale Falcone) (Απουλία Ιταλία)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Μπάρι-Μπρίντιζι Frecciargento τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Brindisi κατά την άφιξη (2.5 km από το κέντρο)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)