Ταξιδέψτε από Ζάκυνθος προς Μπάρι

Οργανώστε το ταξίδι σας Ζάκυνθος προς Μπάρι με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Ζάκυνθος προς Μπάρι σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ζάκυνθος
Μπάρι
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Ζάκυνθος
Μπρίντιζι
Μπάρι
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ζάκυνθος Μπάρι

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση509 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Ζάκυνθος προς Μπάρι;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ζάκυνθος Μπάρι. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ζάκυνθος Μπάρικάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Ζάκυνθος και Μπάρι σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ζάκυνθος Μπάρι και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Bari Centrale, Σταθμό Bari S.Spirito, Σταθμό Marconi, Σταθμό Bari Torre a Mare, Σταθμό Bari Zona Industriale, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μπάρι

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ζάκυνθος προς Μπάρι;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Agoudimos Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Zakynthos και του Μπρίντιζι (Brindisi Costa Morena Terrare σε 2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Egnatia Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Zakynthos και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 0.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Red Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Zakynthos και του Μπρίντιζι (Brindisi σε 2.5 km από την πόλη)
Τα σκάφη του European Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Ζάκυνθος και Μπρίντιζι όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Zakynthos και Brindisi Costa Morena Terrare αντιστοίχως 0.5 km και 2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Ventouris Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Zakynthos και του Μπάρι (Bari Molo San Vito 4 σε 1.4 km από την πόλη)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Μπρίντιζι-Μπάρι Frecciargento τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Brindisi (2.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale κατά την άφιξη (2.2 km από το κέντρο)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Volotea κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH βρίσκεται σε 3.7 km από το κέντρο της πόλης του Ζάκυνθος προς Μπάρι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Palese BRI)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Brindisi (Istituto Professionale Falcone) προς Μπρίντιζι και του Bari (Απουλία Ιταλία)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ζάκυνθος Μπάρι

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Φτηνές πτήσεις από Ζάκυνθος προς το Μπάρι

Φτηνές πτήσεις προς Μπάρι μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρετε, αλλά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε μερικές συμβουλές:

 • Κάντε κράτηση Ζάκυνθος Μπάρι πτήση πολύ νωρίτερα για να έχετε τις καλύτερες τιμές. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες στην αεροπορική βιομηχανία: ταξιδιώτες αναψυχής που επιθυμούν να πληρώσουν νωρίτερα το βιβλίο. επαγγελματικά ταξίδια είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα, αλλά το βιβλίο αργά.
 • Να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες ταξιδιού σας Μπάρι. Οι τιμές αλλάζουν συνεχώς και είναι διαφορετικές μία ημέρα στην επόμενη. Έχοντας κάποια ευελιξία θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Ζάκυνθος προς το Μπάρι ;

Η Volotea είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που εκτελεί πτήσεις με απευθείας σύνδεση Μπάρι από το αεροδρόμιο του Ζάκυνθος.
Volotea Ζάκυνθος Μπάρι

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Ζάκυνθος

 • ZTH Zakinthos

Αεροδρόμιο προορισμού στο Μπάρι

 • BRI Palese

Ζάκυνθος προς το Μπάρι πορθμείο

Επιβίβαση με πλοίο Μπάρι από το λιμάνι του Ζάκυνθος είναι μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα σας κάνει να ταξιδέψετε με πλοίο. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, το ταξίδι με το πλοίο φέρνει την αίσθηση των διακοπών από το λιμάνι αναχώρησης Ζάκυνθος χάρη στις πολλές εγκαταστάσεις που θα βρείτε στα πλοία που διαχειρίζεται η ΑΝΕΚ. Vivanoda θα διευκολύνει την αναζήτησή σας για τις φθηνότερες Ζάκυνθος Μπάρι πορθμεία.

Λόγοι για να πάρετε το πλοίο Μπάρι από Ζάκυνθος

 • Η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πραγματικά κουραστική και απαιτεί επαγρύπνηση, αλλά η διέλευση είναι μόνο ξεκούραστη και ήσυχη. Φτάνεις Μπάρι αδειάσει από κάθε στρες και εντελώς χαλαρή.
 • Πάρτε μια απεριόριστη ποσότητα των αποσκευών Κατά τη διέλευση από Ζάκυνθος προς το Μπάρι, αφού όλες οι τσάντες σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται επιπλέον χρέωση.
 • Αν έχετε παιδιά, δεν θα βρείτε άλλα μέσα μεταφοράς τόσο ευχάριστα όσο το πλοίο από το οποίο θα πάτε Ζάκυνθος προς το Μπάρι με την οικογένειά σου.

Ποια είναι τα Ζάκυνθος Μπάρι εταιρείες πορθμείων;

ο Ζάκυνθος Μπάρι Η διαδρομή με πορθμεία εξυπηρετείται μόνο από το Ventouris Ferries.

Ventouris Ferries Ζάκυνθος Μπάρι

Ζάκυνθος τερματικά πορθμείων

Πρέπει να εξετάσετε ένα συγκεκριμένο χρόνο (για να ελέγξετε με την εταιρεία Ventouris Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να σας παρουσιάσουμε στο τερματικό σταθμό των πορθμείων Ζάκυνθος. Πέραν αυτής της περιόδου, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί να επιβιβαστείτε. Στο Ζάκυνθος μπορείτε να εντοπίσετε τους μετρητές Ventouris Ferries και να παρουσιάσετε το διαβατήριό σας και τον αριθμό κράτησης. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
 • Zakynthos

Μπάρι τερματικά πορθμείων

 • Bari Molo San Vito 4

Carpool από Ζάκυνθος προς το Μπάρι

Το Carpooling είναι ένας πρόσφατος τρόπος να ταξιδέψετε, μοιράζοντας το ταξίδι σας Ζάκυνθος-Μπάρι με άλλους ταξιδιώτες που αναζητούν την ίδια διαδρομή. Αυτό έχει πολύ θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, καθώς βελτιστοποιεί την ικανότητα του αυτοκινήτου και επιτρέπει επίσης την εξοικονόμηση χρημάτων.

Ζάκυνθος προς το Μπάρι λεωφορείο

Ταξιδεύοντας μόνο με λεωφορείο από Ζάκυνθος προς το Μπάρι δεν είναι δυνατόν. Θα πρέπει να βρείτε άλλα μέσα μεταφοράς (carpooling, τρένο, πορθμείο ή πτήση) για να φτάσει Μπάρι.

Άφιξη σταθμών λεωφορείων στο Μπάρι

Σε Μπάρι, βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τίποτα στο κάθισμά σας ή στον κορμό του προπονητή.

 • Bari

τρένο Ζάκυνθος προς το Μπάρι

Υπάρχει άμεση αμαξοστοιχία Μπάρι από Ζάκυνθος;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Ζάκυνθος προς το Μπάρι χωρίς να γίνουν αλλαγές.

Ζάκυνθος Μπάρι σιδηροδρομικές εταιρείες

Υπάρχει μόνο μία εταιρεία σιδηροδρόμων για αυτό το ταξίδι: Trenitalia.
Trenitalia Ζάκυνθος Μπάρι

Σιδηροδρομικοί σταθμοί σε Μπάρι

 • Bari Zona Industriale
 • Bari Centrale

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)