Προτεινόμενη διαδρομή
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ληντς με αεροπορικά
Ληντς
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ληντς
Ληντς
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ζάκυνθος στο Ληντς;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ζάκυνθος από το Ληντς και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ζάκυνθος στο Ληντς, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (East Coast, East Midlands Trains, National Express, MegaBus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ζάκυνθος - Ληντς.

Για το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Ληντς, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ζάκυνθος προς Ληντς

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ζάκυνθος στο Ληντς, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ζάκυνθος Ληντς με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ζάκυνθος - Ληντς είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ζάκυνθος Ληντς

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ζάκυνθος με το Ληντς, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ληντς σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ζάκυνθος στο Ληντς για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ζάκυνθος Ληντς

Πόλη αναχώρησης
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Πόλη προορισμού
Ληντς
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
2469 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζάκυνθος Ληντς
Αναζήτηση διαμονής στο Ληντς
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Ληντς με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Ληντς με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η East Coast, East Midlands Trains, National Express, MegaBus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ζάκυνθος στο Ληντς;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ζάκυνθος προς το Ληντς είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ληντς (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ζάκυνθος προς το Ληντς είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ληντς για να καλύψουν την απόσταση των 2469 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Ζάκυνθος-Ληντς μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ζάκυνθος προς το Ληντς;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ζάκυνθος προς το Ληντς, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2469 km μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ζάκυνθος προς το Ληντς μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ζάκυνθος Ληντς έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ληντς πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ζάκυνθος νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ζάκυνθος στο Ληντς;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ζάκυνθος ή του Ληντς βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ζάκυνθος - Ληντς μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ζάκυνθος-Ληντς μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ζάκυνθος; Πού θα φτάσω στο Ληντς;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ζάκυνθος

Zakinthos
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ληντς

Leeds (Kirkgate)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ληντς

Leeds
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ληντς

Leeds-Bradford
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζάκυνθος Ληντς
Αναζήτηση διαμονής στο Ληντς

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Ζάκυνθος στο Ληντς και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Ληντς.

  • 1. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Ληντς.
  • 2. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων
    Αυτή είναι συχνά η πιο γνωστή συμβουλή για εξοικονόμηση χρημάτων στο ταξίδι μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα εισιτήρια τρένου, αεροπλάνου, λεωφορείου ή πλοίου είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε αρκετά νωρίτερα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σας εξοικονομήσει δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ στο ταξίδι σας Ζάκυνθος-Ληντς.
  • 3. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Ζάκυνθος προς Ληντς. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Ληντς.

Λεωφορείο Ζάκυνθος Ληντς

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ζάκυνθος-Ληντς ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ζάκυνθος προς Ληντς στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ζάκυνθος-Ληντς. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ληντς για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ζάκυνθος από Ληντς ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ληντς, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία Ζάκυνθος-Ληντς είναι γενικά εξοπλισμένα με κλιματισμό για να διατηρούν τους επιβάτες άνετους, ειδικά το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.

Εταιρείες λεωφορείων Ζάκυνθος Ληντς

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ζάκυνθος Ληντς

Τρένα Ζάκυνθος Ληντς

Τα τρένα μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ζάκυνθος προς το Ληντς μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Ζάκυνθος προς το Ληντς, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ζάκυνθος στο Ληντς εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ληντς είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ζάκυνθος προς το Ληντς τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ζάκυνθος στο Ληντς. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ζάκυνθος και Ληντς.

Εταιρείες τρένων από Ζάκυνθος προς Ληντς

East Coast
East Coast
East Midlands Trains
East Midlands Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ζάκυνθος Ληντς

Πτήσεις Ζάκυνθος Ληντς

Αεροπορικές εταιρείες Ζάκυνθος Ληντς

Ryanair
Ryanair
Volotea
Volotea
Jet2.com
Jet2.com
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Ζάκυνθος Ληντς

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης