Ταξιδέψτε από Ζάκυνθος προς Ληντς

Οργανώστε το ταξίδι σας Ζάκυνθος προς Ληντς με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Ζάκυνθος προς Ληντς σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ζάκυνθος
Ληντς
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ζάκυνθος
Λονδίνο
Ληντς
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ζάκυνθος Ληντς

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2469 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Ζάκυνθος προς το Ληντς ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Ζάκυνθος προς το Ληντς και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος Ληντς; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για carpooling, λεωφορεία, πτήσεις και τρένα σε μια ενιαία αναζήτηση. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Ληντς και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πτήσεις, λεωφορεία και carpooling του Monarch Airlines, National Express, Volotea, Ryanair, East Coast, East Midlands Trains, Jet2.com ή MegaBus για να φτάσει Ληντς.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ζάκυνθος Ληντς

Για το ταξίδι του Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Ληντς (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) με απόσταση 2469 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Ζάκυνθος > Ληντς θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Ζάκυνθος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH 3.7 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ληντς (αεροδρόμιο του Leeds-Bradford, Κωδικός IATA: LBA) που εκμεταλλεύεται η Jet2.com.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Ζάκυνθος Ληντς μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Λονδίνο-Ληντς.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της MegaBus ή National Express στο Λονδίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Leeds (5992 km από Ληντς, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station (στις 1.8 km από Λονδίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Ληντς.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ζάκυνθος προς Ληντς χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Λονδίνο-Ληντς και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της East Midlands Trains ή East Coast προς Ληντς αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό London Kings Cross προς Λονδίνο. Η άφιξη στο Ληντς θα είναι στο σταθμό του Leeds (1.4 km από το κέντρο).
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Λονδίνο-Ληντς μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)