Ταξιδέψτε από Ζάκυνθος προς Καλαμάτα

Οργανώστε το ταξίδι σας Ζάκυνθος προς Καλαμάτα με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Ζάκυνθος προς Καλαμάτα σε πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ζάκυνθος
Κεφαλονιά
Αθηνα
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ζάκυνθος
Κυλλήνη
Κεφαλονιά
Αθηνα
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές
3
Ζάκυνθος
Κεφαλονιά
Αθηνα
Κύθηρα
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ζάκυνθος Καλαμάτα

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση135 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Ζάκυνθος προς Καλαμάτα;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ζάκυνθος Καλαμάτα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ζάκυνθος Καλαμάτακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Ζάκυνθος και Καλαμάτα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ζάκυνθος Καλαμάτα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Kalamata, Ναυτικό Σταθμό Kalamata, Ναυτικό Σταθμό Zakynthos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Καλαμάτα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ζάκυνθος Καλαμάτα

Για το ταξίδι του Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) με απόσταση 135 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Καμία διέλευση από τη θάλασσα δεν σας επιτρέπει να πάτε απευθείας από Ζάκυνθος προς Καλαμάτα αλλά είναι δυνατόν να πάρετε μόνο το σκάφος για να κάνετε αυτό το ταξίδι χάρη στις συνδέσεις Ζάκυνθος-Κυλλήνη, Κυλλήνη-Κεφαλονιά, Κεφαλονιά-Αθηνα, Αθηνα-Κύθηρα και Κύθηρα-Καλαμάτα.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Zakynthos στις 0.5 km από Ζάκυνθοςπλοίου της Ionian Group ή Ionan Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουKyllini σε 5.1 km από Κυλλήνη. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΖάκυνθος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.Ένα άλλο ταξίδι με πλοίο είναι απαραίτητο για να φτάσετε Καλαμάτα από Ζάκυνθος: Κυλλήνη-Κεφαλονιά με την Ionan Ferries ή Kefalonian Lines.Για να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας, θα πρέπει να συνεχίσετε στη γραμμή Κεφαλονιά-Αθηνα.Για να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας, θα πρέπει να συνεχίσετε στη γραμμή Αθηνα-Κύθηρα.Για να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας, θα πρέπει να συνεχίσετε στη γραμμή Κύθηρα-Καλαμάτα.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ζάκυνθος προς Καλαμάτα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Ionian Group παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Zakynthos και του Κυλλήνη (Kyllini σε 5.1 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Ionan Ferries πραγματοποιούν τις διασταυρώσεις μεταξύ Ζάκυνθος και Κυλλήνη όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Zakynthos και Kyllini αντιστοίχως 0.5 km και 5.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους. και μεταξύ του λιμένα του Kyllini και του Κεφαλονιά (Poros σε 19 km από την πόλη)
Τα πλοία της Hellenic Seaways λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Κεφαλονιά και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Poros και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 19 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του LANE Sea Line παρέχουν τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Κύθηρα (Kythira σε 16 km από την πόλη) και μεταξύ Κύθηρα και Καλαμάτα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kythira και Kalamata αντιστοίχως 16 km και 1.9 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Lane Sea Lines πραγματοποιούν τις διασταυρώσεις μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Κύθηρα (Kythira σε 16 km από την πόλη) και μεταξύ Κύθηρα και Καλαμάτα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Kythira και Kalamata αντιστοίχως 16 km και 2.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Kefalonian Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kyllini και του Κεφαλονιά (Poros (Kefalonia) σε 19 km από την πόλη)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)