Ταξιδέψτε από Ζάκυνθος προς Καβάλα

Οργανώστε το ταξίδι σας Ζάκυνθος προς Καβάλα με αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Ζάκυνθος προς Καβάλα σε αεροπλάνο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Ζάκυνθος
Καβάλα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ζάκυνθος Καβάλα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο
απόσταση463 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Ζάκυνθος προς Καβάλα;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ζάκυνθος Καβάλα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ζάκυνθος Καβάλακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Ζάκυνθος και Καβάλα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ζάκυνθος Καβάλα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Megas Alexandros, Αεροδρόμιο Zakinthos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Καβάλα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ζάκυνθος προς Καβάλα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Austrian Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH βρίσκεται σε 3.7 km από το κέντρο της πόλης του Ζάκυνθος προς Γκρατς (άφιξη στο αεροδρόμιο του Thalerhof GRZ)
Το Niki Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Thalerhof GRZ (βρίσκεται στα 8.4 km από το κέντρο του Γκρατς, Αυστρία) έως Καβάλα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Megas Alexandros KVA)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ζάκυνθος Καβάλα

Για το ταξίδι του Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Καβάλα (Ελλάδα) με απόσταση 463 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (αεροπλάνο).
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Καβάλα από Ζάκυνθος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Ζάκυνθος-Γκρατς και Γκρατς-Καβάλα
έξοδος Ζάκυνθος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH 3.7 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Γκρατς (αεροδρόμιο του Thalerhof, Κωδικός IATA: GRZ) που εκμεταλλεύεται η Austrian Airlines.του Γκρατς, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Niki Airlines που θα σας μεταφέρει Megas Alexandros (Καβάλα, ΡΡΡ).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)