Ταξιδέψτε από Ζάκυνθος προς Κάρντιφ

Οργανώστε το ταξίδι σας Ζάκυνθος προς Κάρντιφ με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Ζάκυνθος προς Κάρντιφ σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ζάκυνθος
Κάρντιφ
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ζάκυνθος
Λονδίνο
Κάρντιφ
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ζάκυνθος Κάρντιφ

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2419 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Ζάκυνθος προς Κάρντιφ;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ζάκυνθος Κάρντιφ. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ζάκυνθος Κάρντιφκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Ζάκυνθος και Κάρντιφ σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ζάκυνθος Κάρντιφ και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Cardiff-Wales, Σταθμό Cardiff Central, Σταθμό λεωφορείων Cardiff, Αεροδρόμιο Zakinthos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Κάρντιφ

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ζάκυνθος προς Κάρντιφ;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Monarch Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH βρίσκεται σε 3.7 km από το κέντρο της πόλης του Ζάκυνθος προς Λονδίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Luton LTN)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH (βρίσκεται στα 3.7 km από το κέντρο του Ζάκυνθος, Ελλάδα) έως Λονδίνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Stansted STN)
Το FlyBE εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Geneva-Cointrin International GVA βρίσκεται σε 4.1 km από το κέντρο της πόλης του Γενεύη προς Κάρντιφ (άφιξη στο αεροδρόμιο του Cardiff-Wales CWL)
Το Swiss International Airlines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH (βρίσκεται στα 3.7 km από το κέντρο του Ζάκυνθος, Ελλάδα) έως Γενεύη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Geneva-Cointrin International GVA)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο National Express παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων London Victoria Coach Station προς Λονδίνο και του Cardiff (Ουαλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το MegaBus είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Λονδίνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Κάρντιφ όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Cardiff που βρίσκεται περίπου 0.6 km από το κέντρο.
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Κάρντιφ (212 km)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το First Great Western προσφέρει μια γραμμή Λονδίνο-Κάρντιφ τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Paddington (4 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Cardiff Central κατά την άφιξη (0.7 km από το κέντρο)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ζάκυνθος Κάρντιφ

Για το ταξίδι του Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Κάρντιφ (Ουαλία, Ηνωμένο Βασίλειο) με απόσταση 2419 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Κάρντιφ από Ζάκυνθος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Ζάκυνθος-Γενεύη και Γενεύη-Κάρντιφ
έξοδος Ζάκυνθος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH 3.7 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Γενεύη (αεροδρόμιο του Geneva-Cointrin International, Κωδικός IATA: GVA) που εκμεταλλεύεται η Swiss International Airlines.του Γενεύη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το FlyBE που θα σας μεταφέρει Cardiff-Wales (Κάρντιφ, ΡΡΡ).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Ζάκυνθος Κάρντιφ μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Λονδίνο-Κάρντιφ.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της National Express ή MegaBus στο Λονδίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Cardiff (0.6 km από Κάρντιφ, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station (στις 1.8 km από Λονδίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Κάρντιφ.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ζάκυνθος προς Κάρντιφ χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Λονδίνο-Κάρντιφ και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της First Great Western προς Κάρντιφ αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό London Paddington προς Λονδίνο. Η άφιξη στο Κάρντιφ θα είναι στο σταθμό του Cardiff Central (0.7 km από το κέντρο).
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Λονδίνο-Κάρντιφ μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)