Ταξιδέψτε από Ζάκυνθος προς Θεσσαλονίκη

Οργανώστε το ταξίδι σας Ζάκυνθος προς Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Ζάκυνθος προς Θεσσαλονίκη σε αεροπλάνο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Ζάκυνθος
Θεσσαλονίκη
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ζάκυνθος Θεσσαλονίκη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο
απόσταση363 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Ζάκυνθος προς Θεσσαλονίκη;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ζάκυνθος Θεσσαλονίκη. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ζάκυνθος Θεσσαλονίκηκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Ζάκυνθος και Θεσσαλονίκη σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ζάκυνθος Θεσσαλονίκη και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Makedonia, Αεροδρόμιο Zakinthos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Θεσσαλονίκη

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ζάκυνθος Θεσσαλονίκη

Για το ταξίδι του Ζάκυνθος (Ιόνια Νησιά, Ελλάδα) έως Θεσσαλονίκη (Κεντρική Μακεδονία, Ελλάδα) με απόσταση 363 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (αεροπλάνο).
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Θεσσαλονίκη από Ζάκυνθος αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Ζάκυνθος-Ρώμη και Ρώμη-Θεσσαλονίκη
έξοδος Ζάκυνθος και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Zakinthos ZTH 3.7 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρώμη (αεροδρόμιο του Fiumicino, Κωδικός IATA: FCO) που εκμεταλλεύεται η Easyjet ή Vueling Airlines.του Ρώμη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Alitalia, Easyjet ή Ryanair που θα σας μεταφέρει Makedonia (Θεσσαλονίκη, ΡΡΡ).

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ζάκυνθος προς Θεσσαλονίκη;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Easyjet πετάει από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH βρίσκεται σε 3.7 km από το κέντρο της πόλης του Ζάκυνθος προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Θεσσαλονίκη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Το Alitalia εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Θεσσαλονίκη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Το Vueling Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Zakinthos ZTH (βρίσκεται στα 3.7 km από το κέντρο του Ζάκυνθος, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Ryanair παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Ciampino CIA βρίσκεται σε 14 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Θεσσαλονίκη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)