Ταξιδέψτε από Ελσίνκι προς Oulu

Οργανώστε το ταξίδι σας Ελσίνκι προς Oulu με τρένο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Ελσίνκι προς Oulu σε αεροπλάνο, τρένο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Ελσίνκι
Oulu
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ελσίνκι Oulu

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, τρένο
απόσταση539 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Ελσίνκι προς το Oulu ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Ελσίνκι προς το Oulu και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι Oulu; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους τρένα και πτήσεις για να φτάσετε στο Oulu. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Oulu τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Ελσίνκι, θα ταξιδέψετε με το Finnair, VR, Blue1 ή Norwegian Air Shuttle από τρένα ή πτήσεις.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ελσίνκι προς Oulu;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Norwegian Air Shuttle κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL βρίσκεται σε 18 km από το κέντρο της πόλης του Ελσίνκι προς Oulu (άφιξη στο αεροδρόμιο του Oulu OUL)
Το Blue1 εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL (βρίσκεται στα 18 km από το κέντρο του Ελσίνκι, Φινλανδία) έως Oulu (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Oulu OUL)
Το Finnair εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL βρίσκεται σε 18 km από το κέντρο της πόλης του Ελσίνκι προς Oulu (άφιξη στο αεροδρόμιο του Oulu OUL)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το VR προσφέρει μια γραμμή Ελσίνκι-Oulu τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Helsinki (0.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Oulu κατά την άφιξη (0.6 km από το κέντρο)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ελσίνκι Oulu

Για το ταξίδι του Ελσίνκι (Φινλανδία) έως Oulu (Φινλανδία) με απόσταση 539 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Ελσίνκι > Oulu θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Ελσίνκι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Helsinki-Vantaa HEL 18 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Oulu (αεροδρόμιο του Oulu, Κωδικός IATA: OUL) που εκμεταλλεύεται η Norwegian Air Shuttle, Blue1 ή Finnair.
Το τρένο Ελσίνκι Oulu είναι άμεση.
Τρένα της VR προς Oulu αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Helsinki προς Ελσίνκι. Η άφιξη στο Oulu θα είναι στο σταθμό του Oulu (0.6 km από το κέντρο).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)