Ταξιδέψτε από Ελσίνκι προς Σκιάθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Ελσίνκι προς Σκιάθος με αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Ελσίνκι προς Σκιάθος σε αεροπλάνο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Ελσίνκι
Σκιάθος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ελσίνκι Σκιάθος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο
απόσταση2338 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Ελσίνκι προς το Σκιάθος ;

Έχετε επιλέξει Σκιάθος ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Ελσίνκι και πώς να βρείτε το καλύτερο Ελσίνκι προς το Σκιάθος μεταφορές; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πτήσεις να παω σε Σκιάθος από Ελσίνκι, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Σκιάθος και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Να ταξιδέψετε από Ελσίνκι, πτήσεις του Smart Wings, Olympic Air, Czech Airlines, SAS - Scandinavian Airlines, Finnair, Aegean Airlines και Norwegian Air Shuttle θα σας μεταφέρει Σκιάθος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ελσίνκι Σκιάθος

Για το ταξίδι του Ελσίνκι (Φινλανδία) έως Σκιάθος (Σποράδες, Ελλάδα) με απόσταση 2338 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (αεροπλάνο).
Η απευθείας πτήση Ελσίνκι > Σκιάθος θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Ελσίνκι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Helsinki-Vantaa HEL 18 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Σκιάθος (αεροδρόμιο του Skiathos, Κωδικός IATA: JSI) που εκμεταλλεύεται η Finnair.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Ελσίνκι προς Σκιάθος;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Norwegian Air Shuttle κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL βρίσκεται σε 18 km από το κέντρο της πόλης του Ελσίνκι προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Σκιάθος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Skiathos JSI)
Το Aegean Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL βρίσκεται σε 18 km από το κέντρο της πόλης του Ελσίνκι προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Finnair παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL (βρίσκεται στα 18 km από το κέντρο του Ελσίνκι, Φινλανδία) έως Σκιάθος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Skiathos JSI)
Το Czech Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL βρίσκεται σε 18 km από το κέντρο της πόλης του Ελσίνκι προς Πράγα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Prague Ruzyne PRG)
Το Smart Wings εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Prague Ruzyne PRG (βρίσκεται στα 12 km από το κέντρο του Πράγα, Τσεχική Δημοκρατία) έως Σκιάθος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Skiathos JSI)
Το SAS - Scandinavian Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL βρίσκεται σε 18 km από το κέντρο της πόλης του Ελσίνκι προς Πράγα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Prague Ruzyne PRG)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)