Ταξιδέψτε από Ελσίνκι προς Κως

Οργανώστε το ταξίδι σας Ελσίνκι προς Κως με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Ελσίνκι προς Κως σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ελσίνκι
Κως
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ελσίνκι
Ρόδος
Κως
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ελσίνκι Κως

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση2594 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Ελσίνκι προς Κως;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Ελσίνκι Κως. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Ελσίνκι Κωςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Ελσίνκι και Κως σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Ελσίνκι Κως και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Kos, Ναυτικό Σταθμό Kos, Ναυτικό Σταθμό Kos, Αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Κως

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ελσίνκι Κως

Για το ταξίδι του Ελσίνκι (Φινλανδία) έως Κως (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) με απόσταση 2594 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Ελσίνκι > Κως θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Ελσίνκι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Helsinki-Vantaa HEL 18 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Κως (αεροδρόμιο του Kos, Κωδικός IATA: KGS) που εκμεταλλεύεται η Finnair.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Ελσίνκι Κως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Ρόδος-Κως.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Rhodes στις 0.5 km από Ρόδοςπλοίου της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουKos σε 0.5 km από Κως. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΡόδος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)