Ταξιδέψτε από Ελσίνκι προς Θεσσαλονίκη

Οργανώστε το ταξίδι σας Ελσίνκι προς Θεσσαλονίκη με τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Ελσίνκι προς Θεσσαλονίκη σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Ελσίνκι
Θεσσαλονίκη
  • Αποκτήστε τιμές
2
Ελσίνκι
Ταλίν
Θεσσαλονίκη
  • Αποκτήστε τιμές
3
Ελσίνκι
Αγία Πετρούπολη
Θεσσαλονίκη
/
  • Αποκτήστε τιμές
4
Ελσίνκι
Αθηνα
Θεσσαλονίκη
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Ελσίνκι Θεσσαλονίκη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, τρένο
απόσταση2177 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Ελσίνκι προς Θεσσαλονίκη;

Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Russian Railways προσφέρει μια γραμμή Ελσίνκι-Αγία Πετρούπολη τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Helsinki (0.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Saint Petersburg Ladozhsky κατά την άφιξη (1.2 km από το κέντρο)
Το Allegro λειτουργεί τη γραμμή του Ελσίνκι προς Αγία Πετρούπολη με ένα τρένο Allegro να αναχωρεί από Helsinki για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό St. Petersburg Finlyandsky ( Ρωσία)
Το TrainOSE κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Αθηνα-Θεσσαλονίκη τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Athens / Αθήνα (1.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη κατά την άφιξη (4.2 km από το κέντρο)
Το VR προσφέρει μια γραμμή του Ελσίνκι προς Αγία Πετρούπολη με ένα τρένο να αναχωρεί από Helsinki για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Pietari_(Finljandski) ( Ρωσία)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Ellinair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Pulkovo LED βρίσκεται σε 16 km από το κέντρο της πόλης του Αγία Πετρούπολη προς Θεσσαλονίκη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Το Norwegian Air Shuttle εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL (βρίσκεται στα 18 km από το κέντρο του Ελσίνκι, Φινλανδία) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Aegean Airlines εκτελεί τις πτήσεις από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL βρίσκεται σε 18 km από το κέντρο της πόλης του Ελσίνκι προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH) και από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Θεσσαλονίκη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Το LOT Polish Airlines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL βρίσκεται σε 18 km από το κέντρο της πόλης του Ελσίνκι προς Βαρσοβία (άφιξη στο αεροδρόμιο του Frederic Chopin WAW)
Το Ukraine International πετάει από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL (βρίσκεται στα 18 km από το κέντρο του Ελσίνκι, Φινλανδία) έως Κίεβο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Boryspil International KBP) και από το αεροδρόμιο Boryspil International KBP βρίσκεται σε 30 km από το κέντρο της πόλης του Κίεβο προς Θεσσαλονίκη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Το Finnair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL (βρίσκεται στα 18 km από το κέντρο του Ελσίνκι, Φινλανδία) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Germanwings εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL βρίσκεται σε 18 km από το κέντρο της πόλης του Ελσίνκι προς Βερολίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Tegel TXL)
Το Olympic Air παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Θεσσαλονίκη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Το Rossiya κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL βρίσκεται σε 18 km από το κέντρο της πόλης του Ελσίνκι προς Αγία Πετρούπολη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Pulkovo LED)
Το Air Berlin εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL (βρίσκεται στα 18 km από το κέντρο του Ελσίνκι, Φινλανδία) έως Βερολίνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Tegel TXL)
Το Easyjet εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Schoenefeld SXF βρίσκεται σε 18 km από το κέντρο της πόλης του Βερολίνο προς Θεσσαλονίκη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Το Ryanair παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Θεσσαλονίκη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Makedonia SKG)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Viking Line παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Helsinki West Terminal και του Ταλίν (Tallinn Terminal A σε 0.8 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Eckerö Line κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Ελσίνκι και Ταλίν όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Helsinki Hansa Terminal και Tallinn Terminal A αντιστοίχως 16 km και 0.8 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της St. Peter Line λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Helsinki West Terminal και του Αγία Πετρούπολη (St Petersburg σε 4.8 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Θεσσαλονίκη όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Thessaloniki αντιστοίχως 7.4 km και 3.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Tallink κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Helsinki West Terminal και του Ταλίν (Tallinn Terminal D σε 1 km από την πόλη)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Ελσίνκι Θεσσαλονίκη

Για το ταξίδι του Ελσίνκι (Φινλανδία) έως Θεσσαλονίκη (Κεντρική Μακεδονία, Ελλάδα) με απόσταση 2177 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 3 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, πορθμείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Θεσσαλονίκη από Ελσίνκι αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Ελσίνκι-Αγία Πετρούπολη και Αγία Πετρούπολη-Θεσσαλονίκη
έξοδος Ελσίνκι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Helsinki-Vantaa HEL 18 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αγία Πετρούπολη (αεροδρόμιο του Pulkovo, Κωδικός IATA: LED) που εκμεταλλεύεται η Rossiya.του Αγία Πετρούπολη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Ellinair που θα σας μεταφέρει Makedonia (Θεσσαλονίκη, ΡΡΡ).
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Ελσίνκι προς Θεσσαλονίκη χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ελσίνκι-Αγία Πετρούπολη και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Allegro της Russian Railways, Allegro ή VR προς Αγία Πετρούπολη αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Helsinki προς Ελσίνκι. Η άφιξη στο Αγία Πετρούπολη θα είναι στο σταθμό του St. Petersburg Finlyandsky (2.9 km από το κέντρο).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Ελσίνκι Θεσσαλονίκη θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Ελσίνκι-Αγία Πετρούπολη.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Helsinki West Terminal στις 2 km από Ελσίνκιπλοίου της St. Peter Line. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουSt Petersburg σε 4.8 km από Αγία Πετρούπολη. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΕλσίνκι για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)