Ταξιδέψτε από Βερόνα προς Σκιάθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Βερόνα προς Σκιάθος με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Βερόνα προς Σκιάθος σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Βερόνα
Σκιάθος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Βερόνα
Βενετία
Σκιάθος
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Βερόνα Σκιάθος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1240 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Βερόνα προς το Σκιάθος ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Βερόνα προς το Σκιάθος και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Βερόνα Σκιάθος; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling, τρένα και πτήσεις για να φτάσετε στο Σκιάθος. Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Σκιάθος και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Να ταξιδέψετε από Βερόνα, πτήσεις, τρένα, carpooling ή λεωφορεία του Volotea, Trenitalia, FlixBus, Ryanair, Meridiana και Blablacar θα σας μεταφέρει Σκιάθος.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Βερόνα προς Σκιάθος;

Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Verona προς Βερόνα και του Venezia Tronchetto Stazione (Βένετο Ιταλία)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Volotea πετάει από το αεροδρόμιο Verona VRN βρίσκεται σε 9.4 km από το κέντρο της πόλης του Βερόνα προς Μπάρι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Palese BRI) και από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Σκιάθος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Skiathos JSI)
Το Meridiana εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Verona VRN βρίσκεται σε 9.4 km από το κέντρο της πόλης του Βερόνα προς Σκιάθος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Skiathos JSI)
Το Ryanair εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Verona VRN (βρίσκεται στα 9.4 km από το κέντρο του Βερόνα, Ιταλία) έως Μπάρι (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Palese BRI)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Βερόνα-Βενετία (106 km)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Βερόνα-Βενετία Eurocity τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Verona Porta Nuova (1.3 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Venezia Mestre κατά την άφιξη (9.9 km από το κέντρο)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Βερόνα Σκιάθος

Για το ταξίδι του Βερόνα (Βένετο, Ιταλία) έως Σκιάθος (Σποράδες, Ελλάδα) με απόσταση 1240 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Βερόνα > Σκιάθος θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Βερόνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Verona VRN 9.4 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Σκιάθος (αεροδρόμιο του Skiathos, Κωδικός IATA: JSI) που εκμεταλλεύεται η Meridiana.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Βερόνα προς Σκιάθος χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Βερόνα-Βενετία και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Frecciabianca ή Eurocity της Trenitalia προς Βενετία αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Verona Porta Nuova προς Βερόνα. Η άφιξη στο Βενετία θα είναι στο σταθμό του Venezia Mestre (9.9 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Βερόνα Σκιάθος μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Βερόνα-Βενετία.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Βερόνα. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Venezia Tronchetto Stazione (2.7 km από Βενετία, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Verona (στις 0 km από Βερόνα) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Βενετία.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Βερόνα-Βενετία μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)