Ταξιδέψτε από Αλόννησος προς Σκόπελος

Οργανώστε το ταξίδι σας Αλόννησος προς Σκόπελος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Αλόννησος προς Σκόπελος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Αλόννησος
Σκόπελος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αλόννησος Σκόπελος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση23 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Αλόννησος προς το Σκόπελος ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Αλόννησος προς το Σκόπελος; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο για να φτάσετε στο Σκόπελος. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Σκόπελος και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Να ταξιδέψετε από Αλόννησος, πορθμείο του Hellenic Seaways θα σας μεταφέρει Σκόπελος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αλόννησος Σκόπελος

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Αλόννησος προς το Σκόπελος πορθμείο

Ιστιοπλοΐα στο πλοίο Σκόπελος από Αλόννησος είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτάσετε Σκόπελος και να ανακαλύψετε την πόλη και τα περίχωρά της. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, οι διακοπές αρχίζουν μόλις φτάσετε στο πλοίο, όπου επωφεληθείτε πλήρως από τις δυνατότητες που προσφέρει η Hellenic Seaways. Vivanoda θα διευκολύνει την αναζήτησή σας για τις φθηνότερες Αλόννησος Σκόπελος πορθμεία.

Γιατί να πάρετε το Αλόννησος Σκόπελος Ferry;

  • Αποφεύγετε να κουράζεστε, αντίθετα από την οδήγηση του αυτοκινήτου σας. Φτάνεις Σκόπελος αδειάσει από κάθε στρες και εντελώς χαλαρή.
  • Μην ανησυχείτε για τον αριθμό των αποσκευών Κατά τη διέλευση από Αλόννησος προς το Σκόπελος, αφού όλες οι τσάντες σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται επιπλέον χρέωση.

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Αλόννησος Σκόπελος πορθμείο;

Υπάρχει μια εταιρεία πορθμείων που συνδέει Αλόννησος προς το Σκόπελος: όλα τα κόμιστρα Hellenic Seaways εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Hellenic Seaways Αλόννησος Σκόπελος

Αλόννησος τερματικά πορθμείων

Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι Αλόννησοςκαλά εκ των προτέρων. Ελέγξτε αυτή τη φορά με την εταιρεία Hellenic Seaways. Μετά από αυτό το διάστημα, η εταιρεία μπορεί να αρνηθεί να σας επιβιβαστεί. Μεταβείτε στον μετρητή Hellenic Seaways στο Αλόννησος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Αν είστε μηχανοκίνητοι, η εγγραφή γίνεται στην ουρά των οχημάτων.
  • Alonissos

Σκόπελος τερματικά πορθμείων

  • Skopelos

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)