Ταξιδέψτε από Αλόννησος προς Σκιάθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Αλόννησος προς Σκιάθος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Αλόννησος προς Σκιάθος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Αλόννησος
Σκιάθος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αλόννησος Σκιάθος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση40 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Αλόννησος προς το Σκιάθος ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Αλόννησος προς το Σκιάθος και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Αλόννησος Σκιάθος; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Στη Vivanoda, ένας μοναδικός σχεδιασμός ταξιδιών που συγκρίνει και συνδυάζει πορθμείο να παω σε Σκιάθος από Αλόννησος, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα! Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Σκιάθος και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Αλόννησος - Σκιάθος προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πορθμείο του Hellenic Seaways ή Anes Ferries για να φτάσει Σκιάθος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αλόννησος Σκιάθος

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Αλόννησος προς το Σκιάθος πορθμείο

Ιστιοπλοΐα στο πλοίο Σκιάθος από Αλόννησος είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτάσετε Σκιάθος και να ανακαλύψετε την πόλη και τα περίχωρά της. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, το ταξίδι με το πλοίο φέρνει την αίσθηση των διακοπών από το λιμάνι αναχώρησης Αλόννησος χάρη στις πολλές εγκαταστάσεις που θα βρείτε στα πλοία που διαχειρίζεται η ΑΝΕΚ. Ξεκινώντας μια αναζήτηση στο Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα φτηνό Αλόννησος Σκιάθος διασχίζοντας το πορθμείο.

Γιατί να πάρετε το Αλόννησος Σκιάθος Ferry;

  • Αποφεύγετε να κουράζεστε, αντίθετα από την οδήγηση του αυτοκινήτου σας. Φτάνεις Σκιάθος αδειάσει από κάθε στρες και εντελώς χαλαρή.
  • Μην ανησυχείτε για τον αριθμό των αποσκευών Κατά τη διέλευση από Αλόννησος προς το Σκιάθος, αφού όλες οι τσάντες σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται επιπλέον χρέωση.

Ποιες εταιρείες πορθμείων φεύγουν Σκιάθος από Αλόννησος;

Anes Ferries και Hellenic Seaways είναι οι μεταφορείς που σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε με πλοίο μεταξύ των πόλεων της Αλόννησος και Σκιάθος.

Anes Ferries Αλόννησος ΣκιάθοςHellenic Seaways Αλόννησος Σκιάθος

Αλόννησος τερματικά πορθμείων

Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι Αλόννησοςκαλά εκ των προτέρων. Ελέγξτε αυτή τη φορά με την εταιρεία Anes Ferries ή Hellenic Seaways. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Μεταβείτε στον μετρητή Anes Ferries ή Hellenic Seaways στο Αλόννησος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Alonissos

Σκιάθος τερματικά πορθμείων

  • Skiathos
  • Skiathos

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Αλόννησος προς Σκιάθος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Anes Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Alonissos και του Σκιάθος (Skiathos σε 0.4 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Αλόννησος και Σκιάθος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Alonissos και Skiathos αντιστοίχως 14 km και 0.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)