Ταξιδέψτε από Αλεξανδρούπολη προς Αθηνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Αλεξανδρούπολη προς Αθηνα με τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Αλεξανδρούπολη προς Αθηνα σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αλεξανδρούπολη
Αθηνα
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Αλεξανδρούπολη
Θεσσαλονίκη
Αθηνα
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αλεξανδρούπολη Αθηνα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, τρένο
απόσταση369 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Αλεξανδρούπολη προς το Αθηνα ;

Έχετε επιλέξει Αθηνα ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Αλεξανδρούπολη και πώς να βρείτε το καλύτερο Αλεξανδρούπολη προς το Αθηνα μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους τρένα, πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Αθηνα. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Αθηνα τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Αλεξανδρούπολη - Αθηνα προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Αλεξανδρούπολη, θα ταξιδέψετε με το TrainOSE, Ryanair, Hellenic Seaways, Aegean Airlines ή Olympic Air από τρένα, πορθμείο ή πτήσεις.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Αλεξανδρούπολη προς Αθηνα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Demokritos AXD βρίσκεται σε 6.8 km από το κέντρο της πόλης του Αλεξανδρούπολη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Demokritos AXD (βρίσκεται στα 6.8 km από το κέντρο του Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Ryanair εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει μια γραμμή Αλεξανδρούπολη-Αθηνα τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Alexandroupoli (port) (0.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Athens / Αθήνα κατά την άφιξη (1.5 km από το κέντρο)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Thessaloniki και του Αθηνα (Athens Piraeus E6 σε 7.4 km από την πόλη)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αλεξανδρούπολη Αθηνα

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

τρένο Αλεξανδρούπολη προς το Αθηνα

Αλεξανδρούπολη Αθηνα εταιρείες τρένων

Η εταιρεία τρένων που εκτελεί αυτό το ταξίδι είναι η TrainOSE.
TrainOSE Αλεξανδρούπολη Αθηνα

τρένο υπεραστικών μεταφορών Αλεξανδρούπολη Αθηνα

Τα υπεραστικά τρένα εξυπηρετούσαν τις κύριες πόλεις της διαδρομής μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Αθηνα με μειωμένη διάρκεια σε σύγκριση με τις περιφερειακές αμαξοστοιχίες.

νυκτερινό τρένο Αλεξανδρούπολη Αθηνα

Τα νυχτερινά τρένα είναι μια καλή ευκαιρία για να σώσετε μια νύχτα του ξενοδοχείου μέσα Αθηνα δεδομένου ότι μπορείτε να κοιμηθείτε είτε στο κάθισμα είτε σε μια άνετη κρεμαστή θέση.

Σιδηροδρομικοί σταθμοί από Αλεξανδρούπολη

 • Alexandroupoli (port)

Σιδηροδρομικοί σταθμοί σε Αθηνα

 • Athens / Αθήνα

Είναι δυνατόν να πάτε απευθείας με το τρένο Αλεξανδρούπολη προς το Αθηνα;

Πράγματι, οι πόλεις του Αθηνα και Αλεξανδρούπολη συνδέονται με απευθείας σύνδεση με το τρένο. Να γνωρίζετε ότι ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας, το χρονοδιάγραμμα μπορεί να αλλάξει και να κατευθύνει τα τρένα να μην λειτουργούν κάθε μέρα. Για να ελέγξετε τις τιμές και τις διαθεσιμότητες, ξεκινήστε τώρα μια αναζήτηση για ένα Αλεξανδρούπολη-Αθηνα εισιτήριο τρένου στη Vivanoda.

Φτηνές πτήσεις από Αλεξανδρούπολη προς το Αθηνα

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Αλεξανδρούπολη

 • AXD Demokritos

Αεροδρόμιο προορισμού στο Αθηνα

 • ATH Eleftherios Venizelos International

Φτηνές πτήσεις προς Αθηνα μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρετε, αλλά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε μερικές συμβουλές:

 • Είναι συχνά φθηνότερο να πετάξει Αλεξανδρούπολη-Αθηνα διαδρομή στις συνδεδεμένες πτήσεις.
 • Συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε κράτηση Αλεξανδρούπολη Αθηνα πτήση αρκετές εβδομάδες (ή ακόμη και μήνες) εκ των προτέρων. Τις περισσότερες φορές, αυτός είναι ο κανόνας διαχείρισης αποδόσεων νούμερο ένα: η φθηνότερη τιμή είναι διαθέσιμη πολύ πριν από την αναχώρηση (αυτό αφορά τους πελάτες αναψυχής που χρησιμοποιούνται για την κράτηση νωρίς).

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Αλεξανδρούπολη προς το Αθηνα ;

Υπολογίζουμε 2 αεροπορικές εταιρείες για να προγραμματίσουμε μια άμεση υπηρεσία μεταξύ του αεροδρομίου του Αλεξανδρούπολη και εκείνη του Αθηνα: Aegean Airlines και Olympic Air.
Aegean Airlines Αλεξανδρούπολη ΑθηναOlympic Air Αλεξανδρούπολη Αθηνα

Αλεξανδρούπολη προς το Αθηνα πορθμείο

Στο Θεσσαλονίκη συνεχίστε το ταξίδι σας Αθηνα και πλέουν με Hellenic Seaways.

Δεν υπάρχει δυνατότητα να ταξιδέψετε μόνο με πλοίο για το ταξίδι Αθηνα από την πόλη του Αλεξανδρούπολη. Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να συνδυάσετε το ταξίδι σας με ένα άλλο μέσο μεταφοράς, όπως τρένο και αεροσκάφος.

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Αλεξανδρούπολη Αθηνα πορθμείο;

Στη Vivanoda, θα βρείτε όλες τις καλύτερες τιμές της Hellenic Seaways, οι οποίες είναι οι μόνες εταιρείες πορθμείων που εκμεταλλεύονται τις δύο διαβάσεις μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Αθηνα.

Hellenic Seaways Αλεξανδρούπολη Αθηνα

Αθηνα τερματικά πορθμείων

 • Athens Piraeus E6

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)