Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Oulu

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Oulu με τρένο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Oulu σε αεροπλάνο, τρένο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Oulu
  • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Ελσίνκι
Oulu
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Oulu

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, τρένο
απόσταση3008 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Αθηνα προς το Oulu ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Αθηνα προς το Oulu; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πτήσεις και τρένα to travel to Oulu από Αθηνα Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Oulu και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Αθηνα, θα ταξιδέψετε με το Finnair, Blue1, Norwegian Air Shuttle, Aegean Airlines ή VR από τρένα ή πτήσεις.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Oulu

Για το ταξίδι του Αθηνα (Αττική, Ελλάδα) έως Oulu (Φινλανδία) με απόσταση 3008 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Oulu από Αθηνα αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Αθηνα-Ελσίνκι και Ελσίνκι-Oulu
έξοδος Αθηνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ελσίνκι (αεροδρόμιο του Helsinki-Vantaa, Κωδικός IATA: HEL) που εκμεταλλεύεται η Finnair, Aegean Airlines ή Norwegian Air Shuttle.του Ελσίνκι, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Blue1, Finnair ή Norwegian Air Shuttle που θα σας μεταφέρει Oulu (Oulu, ΡΡΡ).
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Αθηνα προς Oulu χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ελσίνκι-Oulu και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα της VR προς Oulu αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Havukoski προς Ελσίνκι. Η άφιξη στο Oulu θα είναι στο σταθμό του Oulu (0.6 km από το κέντρο).

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Αθηνα προς Oulu;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Finnair πετάει από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Ελσίνκι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Helsinki-Vantaa HEL) και από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL (βρίσκεται στα 18 km από το κέντρο του Ελσίνκι, Φινλανδία) έως Oulu (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Oulu OUL)
Το Blue1 εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL βρίσκεται σε 18 km από το κέντρο της πόλης του Ελσίνκι προς Oulu (άφιξη στο αεροδρόμιο του Oulu OUL)
Το Aegean Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Ελσίνκι (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Helsinki-Vantaa HEL)
Το Norwegian Air Shuttle παρέχει τις αεροπορικές συνδέσεις από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Ελσίνκι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Helsinki-Vantaa HEL) και από το αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa HEL (βρίσκεται στα 18 km από το κέντρο του Ελσίνκι, Φινλανδία) έως Oulu (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Oulu OUL)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το VR προσφέρει μια γραμμή Ελσίνκι-Oulu τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Havukoski (17 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Oulu κατά την άφιξη (0.6 km από το κέντρο)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)