Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Χανιά

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Χανιά με τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Χανιά σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Χανιά
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Θεσσαλονίκη
Χανιά
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Χανιά

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, τρένο
απόσταση275 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Αθηνα προς Χανιά;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Αθηνα Χανιά. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Αθηνα Χανιάκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Αθηνα και Χανιά σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Αθηνα Χανιά και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Souda, Ναυτικό Σταθμό Souda, Αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E6, Σταθμό Athens / Αθήνα, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Χανιά

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Χανιά

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς:

Αθηνα προς το Χανιά πορθμείο

Ιστιοπλοΐα στο πλοίο Χανιά από Αθηνα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτάσετε Χανιά και να ανακαλύψετε την πόλη και τα περίχωρά της. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, το ταξίδι με το πλοίο φέρνει την αίσθηση των διακοπών από το λιμάνι αναχώρησης Αθηνα χάρη στις πολλές εγκαταστάσεις που θα βρείτε στα πλοία που διαχειρίζεται η ΑΝΕΚ. Vivanoda θα διευκολύνει την αναζήτησή σας για τις φθηνότερες Αθηνα Χανιά πορθμεία.

Γιατί να πάρετε το Αθηνα Χανιά Ferry;

 • Αποφεύγετε να κουράζεστε, αντίθετα από την οδήγηση του αυτοκινήτου σας. Είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Χανιά ήδη αναπαύεται.
 • Ταξιδεύοντας με πλοίο είναι απλά η ιδανική μεταφορά μεταξύ Αθηνα και Χανιά όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με τα παιδιά.
 • Μην ανησυχείτε για τον αριθμό των αποσκευών Στο Αθηνα προς το Χανιά πορθμείτε, παίρνετε όσες βαλίτσες επιθυμείτε, εντός των ορίων της χωρητικότητας του οχήματός σας.

Αθηνα τερματικά πορθμείων

Πρέπει να εξετάσετε ένα συγκεκριμένο χρόνο (για να ελέγξετε με την εταιρεία ANEK Lines ή Blue Star Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να σας παρουσιάσουμε στο τερματικό σταθμό των πορθμείων Αθηνα. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Μεταβείτε στον μετρητή Blue Star Ferries ή ANEK Lines στο Αθηνα για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
 • Athens Piraeus E6
 • Athens Piraeus E1
 • Athens Piraeus E3

Χανιά τερματικά πορθμείων

 • Souda

Ποιες εταιρείες πορθμείων φεύγουν Χανιά από Αθηνα;

Οι φορείς εκμετάλλευσης των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών Blue Star Ferries και ANEK Lines έχουν μια τακτική υπηρεσία στο Αθηνα Χανιά δρόμο.

Blue Star Ferries Αθηνα ΧανιάANEK Lines Αθηνα Χανιά

Φτηνές πτήσεις από Αθηνα προς το Χανιά

Φτηνές πτήσεις προς Χανιά μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρετε, αλλά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε μερικές συμβουλές:

 • Συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε κράτηση Αθηνα Χανιά πτήση αρκετές εβδομάδες (ή ακόμη και μήνες) εκ των προτέρων. Με λίγες εξαιρέσεις, οι τιμές αυξάνονται καθώς πλησιάζετε την ημερομηνία αναχώρησης, προκειμένου να εξοικονομήσετε έπιπλα για επαγγελματίες πελάτες που κλείνουν αργά και επιθυμούν να πληρώσουν περισσότερα.
 • Είναι συχνά φθηνότερο να πετάξει Αθηνα-Χανιά διαδρομή στις συνδεδεμένες πτήσεις.

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Αθηνα

 • ATH Eleftherios Venizelos International

Αεροδρόμιο άφιξης στο Χανιά

 • CHQ Souda

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Αθηνα προς το Χανιά πτήσεις;

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 3 αεροπορικών εταιρειών για να ταξιδέψετε με αεροπλάνο σε αυτή τη διαδρομή: Olympic Air, Ryanair ή Aegean Airlines.
Olympic Air Αθηνα ΧανιάRyanair Αθηνα ΧανιάAegean Airlines Αθηνα Χανιά

τρένο Αθηνα προς το Χανιά

Υπάρχει απευθείας τρένο για το Αθηνα-Χανιά δρόμο;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Αθηνα προς το Χανιά χωρίς να γίνουν αλλαγές.

Σταθμοί αναχώρησης στο Αθηνα

 • Athens / Αθήνα

Αθηνα Χανιά εταιρείες τρένων

Η εταιρεία τρένων που εκτελεί αυτό το ταξίδι είναι η TrainOSE.
TrainOSE Αθηνα Χανιά

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Αθηνα προς Χανιά;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Θεσσαλονίκη (Thessaloniki σε 3.6 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Blue Star Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Αθηνα και Χανιά όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E1 και Souda αντιστοίχως 9.1 km και 5.9 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της ANEK Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E3 και του Χανιά (Souda σε 5.9 km από την πόλη)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Χανιά (άφιξη στο αεροδρόμιο του Souda CHQ)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Χανιά (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Souda CHQ)
Το Ryanair εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Χανιά (άφιξη στο αεροδρόμιο του Souda CHQ)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει μια γραμμή Αθηνα-Θεσσαλονίκη τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Athens / Αθήνα (1.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη κατά την άφιξη (4.2 km από το κέντρο)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)