Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Φολέγανδρος

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Φολέγανδρος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Φολέγανδρος σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Φολέγανδρος
 • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Μήλος
Φολέγανδρος
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Αθηνα
Σίφνος
Φολέγανδρος
 • Αποκτήστε τιμές
4
Αθηνα
Ίος
Φολέγανδρος
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Φολέγανδρος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση184 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Αθηνα προς Φολέγανδρος;

Προσφέρουμε 4 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Αθηνα Φολέγανδρος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Αθηνα Φολέγανδροςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Αθηνα και Φολέγανδρος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Αθηνα Φολέγανδρος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Folegandros, Ναυτικό Σταθμό Folegandros, Αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E1, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E6) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Φολέγανδρος

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Αθηνα προς Φολέγανδρος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του LANE Sea Line παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Φολέγανδρος (Folegandros σε 3 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Αθηνα και Σίφνος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Sifnos αντιστοίχως 7.4 km και 3.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Aegean Speed Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Φολέγανδρος (Folegandros σε 3 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Ίος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E1 και Ios αντιστοίχως 9.1 km και 1.8 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια ANEK Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Ios και του Φολέγανδρος (Folegandros σε 3 km από την πόλη)
Τα πλοία της Zante Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Φολέγανδρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Folegandros αντιστοίχως 7.4 km και 3.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Φολέγανδρος (Folegandros σε 3 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Aigaion Pelagos κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Αθηνα και Μήλος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Milos αντιστοίχως 7.4 km και 2.9 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Αεροπορικές εταιρείες
Το Olympic Air κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Μήλος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Milos MLO)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Φολέγανδρος

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς:

Αθηνα προς το Φολέγανδρος πορθμείο

Επιβίβαση με πλοίο Φολέγανδρος από το λιμάνι του Αθηνα είναι μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα σας κάνει να ταξιδέψετε με πλοίο. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, οι διακοπές αρχίζουν μόλις φτάσετε στο πλοίο, όπου επωφεληθείτε πλήρως από τις δυνατότητες που προσφέρει η LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries ή Aegean Speed Lines. Ξεκινώντας μια αναζήτηση στο Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα φτηνό Αθηνα Φολέγανδρος διασχίζοντας το πορθμείο.

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Αθηνα Φολέγανδρος πορθμείο;

Οι εταιρείες LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries και Aegean Speed Lines λειτουργούν Αθηνα Φολέγανδρος διάβαση.

LANE Sea Line Αθηνα ΦολέγανδροςSea Jets Αθηνα ΦολέγανδροςZante Ferries Αθηνα ΦολέγανδροςAegean Speed Lines Αθηνα Φολέγανδρος

Γιατί να πάρετε το Αθηνα Φολέγανδρος Ferry;

 • Πάρτε μια απεριόριστη ποσότητα των αποσκευών Όταν επιβιβάζεστε στο Αθηνα σε ένα πλοίο Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Sea Jets ή LANE Sea Line, έχετε την ελευθερία να παίρνετε όσο περισσότερες αποσκευές θέλετε, όσο εμπεριέχονται στο όχημά σας.
 • Η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πραγματικά κουραστική και απαιτεί επαγρύπνηση, αλλά η διέλευση είναι μόνο ξεκούραστη και ήσυχη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποβιβαστείτε Φολέγανδρος εντελώς χαλαρή.

Αθηνα τερματικά πορθμείων

Παρουσιάστε τον εαυτό σας στο τερματικό σταθμό του πλοίου Αθηνα τηρώντας την προθεσμία που έθεσε η εταιρεία LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries ή Aegean Speed Lines. Πέραν αυτής της περιόδου, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί να επιβιβαστείτε. Μεταβείτε στον μετρητή LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries ή Aegean Speed Lines στο Αθηνα για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
 • Athens Piraeus E1
 • Athens Piraeus E6

Φολέγανδρος τερματικά πορθμείων

 • Folegandros
 • Folegandros

Φτηνές πτήσεις από Αθηνα προς το Φολέγανδρος

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν μεταξύ Αθηνα και Φολέγανδρος ;

Οι πόλεις του Αθηνα και Φολέγανδρος δεν συνδέονται με απευθείας πτήση, αλλά η Olympic Air είναι η αεροπορική εταιρεία που μπορείτε να πάρετε για να ταξιδέψετε Φολέγανδρος.
Olympic Air Αθηνα Φολέγανδρος

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Αθηνα

 • ATH Eleftherios Venizelos International

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)