Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Ρώμη

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Ρώμη με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Ρώμη σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Ρώμη
 • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Νάπολη
Ρώμη
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Ρώμη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1051 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Αθηνα προς Ρώμη;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Αθηνα Ρώμη. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Αθηνα Ρώμηκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Αθηνα και Ρώμη σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Αθηνα Ρώμη και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Fiumicino, Αεροδρόμιο Ciampino, Σταθμό Roma Termini, Σταθμό Roma Tiburtina, Σταθμό Ottaviano, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ρώμη

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Ρώμη

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Φτηνές πτήσεις από Αθηνα προς το Ρώμη

Για να σας βοηθήσει να βρείτε φτηνότερες πτήσεις για να πετάξετε Ρώμη, θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές:

 • Κάντε κράτηση Αθηνα Ρώμη πτήση πολύ νωρίτερα για να έχετε τις καλύτερες τιμές. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες στην αεροπορική βιομηχανία: ταξιδιώτες αναψυχής που επιθυμούν να πληρώσουν νωρίτερα το βιβλίο. επαγγελματικά ταξίδια είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα, αλλά το βιβλίο αργά.
 • Προτιμήστε τις συνδεδεμένες πτήσεις προς Ρώμη παρά απευθείας.

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Αθηνα

 • ATH Eleftherios Venizelos International

Αεροδρόμιο άφιξης στο Ρώμη

 • FCO Fiumicino
 • CIA Ciampino

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Αθηνα προς το Ρώμη ;

Υπολογίζουμε 4 αεροπορικές εταιρείες για να προγραμματίσουμε μια άμεση υπηρεσία μεταξύ του αεροδρομίου του Αθηνα και εκείνη του Ρώμη: Aegean Airlines, Alitalia, Easyjet και Ryanair.
Aegean Airlines Αθηνα ΡώμηAlitalia Αθηνα ΡώμηEasyjet Αθηνα ΡώμηRyanair Αθηνα Ρώμη

Αθηνα προς το Ρώμη λεωφορείο

Δυστυχώς, δεν υπάρχει άμεση διαδρομή λεωφορείου Αθηνα Ρώμη και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σας φτάσουμε Ρώμη από Αθηνα μόνο με λεωφορείο. Θα πρέπει να βρείτε άλλα μέσα μεταφοράς (carpooling, τρένο ή πτήση) για να φτάσει Ρώμη.

Στάση λεωφορείου κατά την άφιξη στο Ρώμη

Μόλις φτάσει το λεωφορείο Ρώμη, ελέγξτε και συλλέξτε τα πράγματά σας ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα.

 • Roma
 • Aeroporto Ciampino
 • Aeroporto Fiumicino
 • Roma Tiburtina

τρένο Αθηνα προς το Ρώμη

Υπάρχει απευθείας τρένο για το Αθηνα-Ρώμη δρόμο;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Αθηνα προς το Ρώμη χωρίς να γίνουν αλλαγές.

Σιδηροδρομικοί σταθμοί σε Ρώμη

 • Roma Termini
 • Ottaviano

Αθηνα Ρώμη εταιρείες τρένων

Αυτές είναι οι 3 εταιρείες σιδηροδρόμων που μπορείτε να πάρετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας Ρώμη: Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana και Italo (NTV).
Trenitalia Αθηνα ΡώμηFerrovia Circumvesuviana Αθηνα ΡώμηItalo (NTV) Αθηνα Ρώμη

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Αθηνα προς Ρώμη;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Alitalia εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Easyjet εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Ryanair παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Ciampino CIA)
Το Meridiana κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Νάπολη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Naples NAP)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Νάπολη-Ρώμη (189 km)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Napoli προς Νάπολη και του Roma (Λάτιο Ιταλία)
Το Fiumicino Express είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Νάπολη (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Naples σε 2.2 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Ρώμη όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Aeroporto Fiumicino που βρίσκεται περίπου 23 km από το κέντρο.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Νάπολη-Ρώμη Frecciabianca τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini κατά την άφιξη (1.6 km από το κέντρο)
Το Ferrovia Circumvesuviana λειτουργεί τη γραμμή του Νάπολη προς Ρώμη με ένα τρένο να αναχωρεί από Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Ottaviano (Λάτιο Ιταλία)
Το Italo (NTV) κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Νάπολη-Ρώμη τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini κατά την άφιξη (1.6 km από το κέντρο)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)