Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Ρόδος

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Ρόδος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Ρόδος σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Ρόδος
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Σαντορίνη
Ρόδος
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Αθηνα
Κως
Ρόδος
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Ρόδος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση434 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Αθηνα προς Ρόδος;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Αθηνα Ρόδος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Αθηνα Ρόδοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Αθηνα και Ρόδος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Αθηνα Ρόδος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Rhodes, Αεροδρόμιο Diagoras, Αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E1, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E6, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ρόδος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Ρόδος

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς:

Φτηνές πτήσεις από Αθηνα προς το Ρόδος

Φτηνές πτήσεις προς Ρόδος μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρετε, αλλά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε μερικές συμβουλές:

 • Κάντε κράτηση Αθηνα Ρόδος πτήση πολύ νωρίτερα για να έχετε τις καλύτερες τιμές. Με λίγες εξαιρέσεις, οι τιμές αυξάνονται καθώς πλησιάζετε την ημερομηνία αναχώρησης, προκειμένου να εξοικονομήσετε έπιπλα για επαγγελματίες πελάτες που κλείνουν αργά και επιθυμούν να πληρώσουν περισσότερα.
 • Προτιμήστε τις συνδεδεμένες πτήσεις προς Ρόδος παρά απευθείας.

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Αθηνα

 • ATH Eleftherios Venizelos International

Αεροδρόμιο προορισμού στο Ρόδος

 • RHO Diagoras

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Αθηνα προς το Ρόδος ;

Η Ryanair, Aegean Airlines και Olympic Air πραγματοποιεί απευθείας πτήση Αθηνα στο αεροδρόμιο του Ρόδος, Ελλάδα.
Ryanair Αθηνα ΡόδοςAegean Airlines Αθηνα ΡόδοςOlympic Air Αθηνα Ρόδος

Αθηνα προς το Ρόδος πορθμείο

Λαμβάνοντας το πλοίο για Ρόδος είναι ένας πρωτότυπος και πολύ ευχάριστος τρόπος ταξιδιού. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, οι διακοπές αρχίζουν μόλις φτάσετε στο πλοίο, όπου επωφεληθείτε πλήρως από τις δυνατότητες που προσφέρει η Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos. Vivanoda θα διευκολύνει την αναζήτησή σας για τις φθηνότερες Αθηνα Ρόδος πορθμεία.

Γιατί να ταξιδέψετε με πλοίο από Αθηνα προς το Ρόδος;

 • Η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πραγματικά κουραστική και απαιτεί επαγρύπνηση, αλλά η διέλευση είναι μόνο ξεκούραστη και ήσυχη. Είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Ρόδος ήδη αναπαύεται.
 • Αν έχετε παιδιά, δεν θα βρείτε άλλα μέσα μεταφοράς τόσο ευχάριστα όσο το πλοίο από το οποίο θα πάτε Αθηνα προς το Ρόδος με την οικογένειά σου.
 • Πάρτε μια απεριόριστη ποσότητα των αποσκευών Στο Αθηνα προς το Ρόδος πορθμείτε, παίρνετε όσες βαλίτσες επιθυμείτε, εντός των ορίων της χωρητικότητας του οχήματός σας.

Αθηνα τερματικά πορθμείων

Πρέπει να εξετάσετε ένα συγκεκριμένο χρόνο (για να ελέγξετε με την εταιρεία Aigaion Pelagos ή Blue Star Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να σας παρουσιάσουμε στο τερματικό σταθμό των πορθμείων Αθηνα. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Στο Αθηνα, παρουσιάστε τα έγγραφά σας ταυτότητας (διαβατήριο) και τον αριθμό αρχείου της κράτησης στους μετρητές Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
 • Athens Piraeus E1
 • Athens Piraeus E6
 • Athens Piraeus E3

Ρόδος τερματικά πορθμείων

 • Rhodes

Ποια είναι τα Αθηνα Ρόδος εταιρείες πορθμείων;

Blue Star Ferries και Aigaion Pelagos είναι οι μεταφορείς που σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε με πλοίο μεταξύ των πόλεων της Αθηνα και Ρόδος.

Blue Star Ferries Αθηνα ΡόδοςAigaion Pelagos Αθηνα Ρόδος

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Αθηνα προς Ρόδος;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Ρόδος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Diagoras RHO)
Το Aegean Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Ρόδος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Diagoras RHO)
Το Volotea εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH βρίσκεται σε 21 km από το κέντρο της πόλης του Αθηνα προς Σαντορίνη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Thira JTR)
Το Olympic Air παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Ρόδος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Diagoras RHO)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του LANE Sea Line παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια ANEK Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Σαντορίνη και Ρόδος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santorini και Rhodes αντιστοίχως 3 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Aegean Speed Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Zante Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Σαντορίνη όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E6 και Santorini αντιστοίχως 7.4 km και 3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη)
Τα πλοία της Blue Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Ρόδος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E3 και Rhodes αντιστοίχως 7.8 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Dodekanisos Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kos και του Ρόδος (Rhodes σε 0.5 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Aigaion Pelagos κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Αθηνα και Ρόδος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E3 και Rhodes αντιστοίχως 7.8 km και 0.5 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Sea Jets λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Σαντορίνη (Santorini σε 3 km από την πόλη)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)