Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Παρίσι

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Παρίσι με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

5 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Παρίσι σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Παρίσι
  • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Βρυξέλλες
Παρίσι
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Αθηνα
Λονδίνο
Παρίσι
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
4
Αθηνα
Άμστερνταμ
Παρίσι
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
5
Αθηνα
Βενετία
Παρίσι
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Παρίσι

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση2095 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Αθηνα προς το Παρίσι ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Αθηνα προς το Παρίσι και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα Παρίσι; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling, τρένα και πτήσεις για να φτάσετε στο Παρίσι. Απλώς εισάγετε τις ημερομηνίες ταξιδίου σας στο Παρίσι τότε η Vivanoda θα κάνει τα υπόλοιπα. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πτήσεις, λεωφορεία και carpooling του Aegean Airlines, Air France, Volotea, British Airways, KLM, Brussels Airlines, Vueling Airlines ή Easyjet για να φτάσει Παρίσι.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Παρίσι

Για το ταξίδι του Αθηνα (Αττική, Ελλάδα) έως Παρίσι (Île-de-France, Γαλλία) με απόσταση 2095 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Αθηνα > Παρίσι θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Αθηνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Παρίσι (αεροδρόμιο του Paris Charles De Gaulle, Κωδικός IATA: CDG) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines, Transavia.com France, Easyjet ή Air France.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Αθηνα προς Παρίσι χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Βρυξέλλες-Παρίσι και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα TGV ή Thalys της SNCF, Thalys ή Izy προς Παρίσι αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bruxelles-Aéroport προς Βρυξέλλες. Η άφιξη στο Παρίσι θα είναι στο σταθμό του Paris-Nord (2.8 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Αθηνα Παρίσι μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Άμστερνταμ-Παρίσι.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της OUIBUS στο Άμστερνταμ. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Paris-Bercy (2.9 km από Παρίσι, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Amsterdam Stadionplein (στις 4 km από Άμστερνταμ) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Παρίσι.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Βρυξέλλες-Παρίσι μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)