Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Πάτρα

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Πάτρα με τρένο, λεωφορείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Αθηνα προς Πάτρα σε τρένο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Αθηνα
Πάτρα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Πάτρα

Τρόποι μεταφοράςλεωφορείο, τρένο
απόσταση176 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να ταξιδέψετε από Αθηνα προς το Πάτρα ;

Πάτρα είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Αθηνα προς το Πάτρα μεταφορές; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για λεωφορεία και τρένα σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Πάτρα τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Αθηνα - Πάτρα προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Αθηνα, τρένα ή λεωφορεία του TrainOSE θα σας μεταφέρει Πάτρα.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Αθηνα προς Πάτρα;

Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει τις γραμμές Αθηνα-Κιάτο τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό SKA (Rail center of Acharnes) (11 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Kiato / Κιάτο κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο) και του Κιάτο προς Πάτρα με ένα τρένο να αναχωρεί από Kiato / Κιάτο για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Patra (Δυτική Ελλάδα Ελλάδα)
Εταιρείες λεωφορείων
Το TrainOSE παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων SKA (Rail center of Acharnes) προς Αθηνα και του Kiato / Κιάτο ( Ελλάδα) και μεταξύ της πόλης Κιάτο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Kiato / Κιάτο σε 1.3 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Πάτρα όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Patra που βρίσκεται περίπου 0.5 km από το κέντρο.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)