Ταξιδέψτε από Αθηνα προς Νάπολη

Οργανώστε το ταξίδι σας Αθηνα προς Νάπολη με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Αθηνα προς Νάπολη σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Αθηνα
Νάπολη
  • Αποκτήστε τιμές
2
Αθηνα
Ρώμη
Νάπολη
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Αθηνα
Μπάρι
Νάπολη
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Αθηνα Νάπολη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση873 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Αθηνα προς Νάπολη;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Αθηνα Νάπολη. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Αθηνα Νάποληκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Αθηνα και Νάπολη σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Αθηνα Νάπολη και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Naples, Σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi, Σταθμό λεωφορείων Napoli, Σταθμό Barra, Σταθμό Napoli Porta Nolana, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Νάπολη

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Αθηνα Νάπολη

Για το ταξίδι του Αθηνα (Αττική, Ελλάδα) έως Νάπολη (Campania, Ιταλία) με απόσταση 873 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Αθηνα > Νάπολη θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Αθηνα και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH 21 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Νάπολη (αεροδρόμιο του Naples, Κωδικός IATA: NAP) που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines, Meridiana ή Easyjet.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Αθηνα προς Νάπολη χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Ρώμη-Νάπολη και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Frecciabianca της Trenitalia, Italo (NTV) ή Ferrovia Circumvesuviana προς Νάπολη αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini προς Ρώμη. Η άφιξη στο Νάπολη θα είναι στο σταθμό του Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi (2.2 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Αθηνα Νάπολη μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Ρώμη-Νάπολη.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της Fiumicino Express στο Ρώμη. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Naples (2.2 km από Νάπολη, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Aeroporto Ciampino (στις 14 km από Ρώμη) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Νάπολη.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Μπάρι-Νάπολη μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)